Bilim - Teknoloji Honor'un ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı, 200W hızlı şarj ile gelebilir
Paylaş
Honor'un ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı, 200W hızlı şarj ile gelebilir

Honor'un ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı 200W hızlı şarj ile gelebilir. Üstelik bu dizüstü bilgisayar, hızlı şarjı USB-C ile gerçekleştirecek.

Weibo'da paylaşılan yeni bir ekran görüntüsüne göre Honor'un ilk oyuncu dizüstü bilgisayarı 200W hızlı şarj ile gelebilir.

Haberin Devamı

Aslında 200W’lık hızlı şarj desteği dizüstü bilgisayarlar için zirveyi temsil etmese de şirket, sonuç oyuncu dizüstü bilgisayarıyla şarj konusunda sıkıntı yaşatmayacak. Çünkü rakipleri halihazırda 230W’lık hızlı şarj teknolojilerini kullanıyor.

Honor’un farkı yeni şarj teknolojisinde USB-C + PD aktarımını tercih etmesi. Bu da büyük ve ağır şarj cihazlarının yerini daha küçük ve hafif adaptörlere bırakabileceği anlamına geliyor.

Weibo’da paylaşılan bir ekran görüntüsünde Honor’un FRD kod adlı yeni oyuncu dizüstü bilgisayarında kullanılacak HW-200A00P00 model numaralı şarj adaptörü, 20V, 10A yani 200W enerji aktarım gücüne sahip.Bu güç ile dizüstü bilgisayarın 30 dakikada yüzde 50 şarj edilebileceği öngörülüyor.

Haberin Devamı

Honor, yeni ürünlerini 16 Temmuz’da açıklayacak. Bu etkinlikte hem AMD tabanlı Honor MagicBook Pro’nun hem de şirketin ilk oyuncu dizüstü bilgisayarının duyurulması bekleniyor.