Gündem İçinde babası olan tabutun üzerindeki yazıyı okudu

İçinde babası olan tabutun üzerindeki yazıyı okudu

Paylaş
İçinde babası olan tabutun üzerindeki yazıyı okudu

Krom madeninde ölen işçinin cenazesi yarın toprağa verilecek. Son mesai gününde can veren maden işçisinin cansız bedeni belediyenin özel tabutuna konuldu. Tabut üzerindeki yazı ise tepkilere neden oldu

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte ölen maden işçisi 51 yaşındaki Mehmet Ali Taşgın, pazar günü toprağa verilecek. Karacaören Mahallesi’ndeki Dayhal Madencilik şirketine ait krom madeni ocağında 200 kiloluk kaya parçasının altında kalarak yaşamını yitiren evli ve 3 çocuk babası Mehmet Ali Taşgın cenazesi Dalaman’daki evine getirildi.

Haberin Devamı

Cenazeyi karşılayan aile büyük üzüntü yaşarken, Taşgın’ın eşi sinir krizi geçirerek, "Beni neden bırakıp gittin, ben sensiz nasıl yaşarım’ diye feryat etti. Mehmet Ali Taşgın’ın yarın öğle namazından sonra toprağa verileceği belirtildi.

MUTLU KLİMALI TABUTU BÖYLE İNCELEDİ

Maden işçisinin cansız bedeni acılı ailenin evine getirildi. Eşi sinir krizi geçirdi. 6. sınıfta okuyan küçük oğlu Mutlu ise olan biteni şaşkın gözlerle izliyordu. Babasının cansız bedeninin içine konulacağız klimalı tabutu Mutlu, böyle inceledi. Klimalı tabut üzerinde yazan 'hediye' ifadesi ise şaşırttı.