Eğitim - Kariyer İki yeni okul açılıyor

İki yeni okul açılıyor

Paylaş
İki yeni okul açılıyor

Oğuzkaan Koleji, İstanbul Başakşehir ve Ankara İncek’te iki yeni şube açıyor

Eğitim öğretim hayatına 1992 yılında başlayan Oğuzkaan Koleji anaokul, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi düzeyinde eğitim veriyor. Bugüne kadar İstanbul’da 9 ayrı kampüste eğitim veren Oğuzkaan Koleji, 2019-2020 öğretim yılında iki yeni okul daha açarak okul sayısını 11’e yükseltiyor.

Haberin Devamı

Okulun Başakşehir şubesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi öğrencilerine eğitim verilecek. Ankara İncek’te açılacak olan okulda ise anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri eğitim görecek. Franchise sistemi yok Velilerden gelen yoğun talep karşısında Başakşehir ve Ankara’da şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz “Tüm okullarımız tek merkezden yönetiliyor.

Franchise yönetim sistemi hiçbir okulumuzda bulunmuyor. Yeni okullarımız 2019-2020 eğitim öğretim döneminde eğitim hayatına başlayacak” dedi. Oğuzkaan Koleji’nin bursluluk sınavı da 23-24 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan sınavda, öğrenciler aldıkları başarı puanlarına göre yüzde 100’e varan oranlarda eğitim bursu alacak.

Haberin Devamı