Yaşam İlk kez gerçekleşecek Antalya Çikolata ve Kahve Festivali 28 - 29 Nisan’da!

İlk kez gerçekleşecek Antalya Çikolata ve Kahve Festivali 28 - 29 Nisan’da!

Paylaş
İlk kez gerçekleşecek Antalya Çikolata ve Kahve Festivali 28 - 29 Nisan’da!

28 - 29 Nisan’da Antalya’da ilk kez düzenlenecek olan Çikolata ve Kahve Festivali’nde ziyaretçileri oldukça keyifli bir program ile dolu dolu geçecek 2 gün bekliyor

Çikolata ve kahve dünyasından ünlü şef ve baristaların atölye çalışmaları, gün boyu sürecek çeşitli etkinlikler ve sınırsız eğlence ile kapılarını açacak olan festivalde; Lara’nın eşsiz plajı da ziyaretçilerin kullanımına açık olacak.

Evde çikolata yapım tekniklerinden 3. nesil kahve demleme stillerine kadar birçok konuda çikolata ve kahve severlere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Antalya Çikolata ve Kahve Festivali’ne ilk senesinde 10.000 kişinin katılması bekleniyor.

Türkiye’nin ve Antalya’nın önde gelen markalarının da stantlarının yer alacağı etkinlik; çeşitli tadım ve ikramlar, barista şovları, pasta ve çikolata şeflerinin özel yapım ürünleri ile katılan herkesi hem görsel hem de lezzet olarak doyurmayı hedefliyor.

Son tüketiciyi olduğu kadar sektörün önde gelen isimlerini de ağırlayacak olan etkinlik; Antalyalılara deniz kokusunun çikolata ve kahve kokusuna karışacağı 2 benzersiz gün vadediyor.

Festivalle ilgili detaylı bilgiye ve etkinlik takvimine www.ackfest.com adresinden ve festivalin sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı