Dünya İngiltere Kraliçesi'ni bıçaklayacaklardı!

İngiltere Kraliçesi'ni bıçaklayacaklardı!

Paylaş
İngiltere Kraliçesi'ni bıçaklayacaklardı!

Pazar Şehitleri Anma Günü'nden önce Royal British Legion'in düzenlediği törene katılacak olan İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'e ünlü Royal Albert Hall'de bıçaklı saldırı girişimi planladığı iddia edilen dört şüpheli dün gece polis tarafından gözaltına alındı

The Sun, Daily Mail, The Daily Telegraph gazetelerinin birinci sayfada manşetten verdiği haberlere göre, şüpheliler 88 yaşındaki Kraliçe'ye Londra'nın 6 bin kişilik en büyük konser salonunda bıçakla saldırmayı planladı.

Haberin Devamı

The Sun, şüphelilerin Batı Londra ve Buckinghamshire'da yakalandıklarını yazdı. Zanlıların Suriye ile direkt ilişkileri olmadığının anlaşıldığı belirtildi.

Terör tehditlerine aldırmayan Kraliçe'nin “Beni durduramazlar “ diyerek Royal Albert Hall ve Whitehall'deki Şehitleri Anma Anıtı'na gideceği ifade edilerek, Kraliçe'nin cesareti övüldü.

Daily Mail, en genç şüpheli olan Yousef Syed'in (19) perşembe akşamı Buckinghamshire'da annesi ile kaldığı evde yakalandığını yazdı. Zanlının Pakistan'dan yeni döndüğü belirtildi.

En yaşlı şüpheli olan Omar Hussain'in (27) ise Londra'nın Southall semtinde otomobilinde silahla durdurulduğu kaydedildi. Diğer iki zanlı Hounslow ve Uxbridge'de Perşembe günü ele geçirildiler ama zanlıların silahları bulunamadı.

Haberin Devamı

Faruk ZABCI/LONDRA, (DHA)