Bilim - Teknoloji Instagram'a yeni güncelleme mi geldi?
Paylaş
Instagram'a yeni güncelleme mi geldi?

Dün öğlen saatlerinde Instagram yeni bir özelliği kullanıcılarıyla paylaştı. Fakat bu yenilik tepki alınca yetkililer güncellemeyi geri çekti. Instagram yöneticisi Adam Mosseri, yeni güncellemenin sadece bir test olduğunu belirtti.

Dünyanın en çok fotoğraf paylaşılan platformu olan Instagram'da dün yeni bir özellik paylaşıldı. Uygulamanın yenilik getirdiği özellik, ana sayfada bulunan gönderilerin de tıpkı "Hikayeler"de olduğu gibi tek tıklamayla veya kaydırarak geçilmesini sağlıyor. Aynı zamanda "Hikayeler"in hemen altında bulunan çubuk ise ne kadar gönderiyi izlemiş olduğunuzu üst bölümde gösteriyor.

Haberin Devamı

Fakat bu özellik, kullanıcılar tarafında tepki çekti. Yetkililer gelen yorumlar üzerine güncellemeyği geri çekerken Instagram yöneticisi Adam Mosseri, yatay kaydırma güncellemesi hakkında attığı bir tweet ile kullanıcılardan özür dileyerek, yeni güncellemenin sadece bir test olduğunu ve birçok hesapta kullanılmayacağını söyledi. Ayrıca Mosseri, sorun yaşayanların uygulamayı yeniden başlatması gerektiğini ifade etti.