Türkiye (Son Dakika) İntihar ihbarında arkadaş katli çıktı

İntihar ihbarında arkadaş katli çıktı

Paylaş
İntihar ihbarında arkadaş katli çıktı

İstanbul'da intihar ihbarı alan polis, olay yerinde cinayetle karşılaştı. Balkona çıkan Yusuf G.'nin, birlikte alkol alıp uyuşturucu kullandığı Ümit Tekbaş'ı silahla öldürdüğü, ardından kayıplara karıştığı ortaya çıktı

Gaziosmanpaşa ilçesi Pazariçi Mahallesi Dere Sokağı'nda önceki gün akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir şahsın çatıya çıkıp intihar etmek üzere olduğu ihbarını alan polis, söz konusu şahsın arkadaşını öldürdüğünü ortaya çıkardı.

Polisin tespitine göre olay şöyle gelişti: 39 yaşındaki Yusuf G., evinde arkadaşı Ümit Tekbaş(26) ile buluşup alkol aldı. İkili, bir süre sonra da uyuşturucu madde kullanınca aralarında tartışma çıktı. Bu sırada Yusuf G.'nin tabancası ateş aldı ve Ümit Tekbaş göğsüne isabet eden kurşunla öldü.

SİLAHIYLA YAKALANDI

Yusuf G., uyuşturucunun etkisiyle balkona çıkarak 'Polis, polis' diye bağırınca vatandaşlar 155 İmdat'a 'intihar' ihbarında bulundu. Olay yerine ulaşan devriye ekibi, Yusuf G.'yi adreste bulamadı. Durumu şüpheli bulan Asayiş Büro Amirliği dedektifleri, kapısı açık evde Ümit Tekbaş'ı karnından vurulmuş, sırtüstü yatar halde buldu. Tekbaş'ın sırtından da vurulduğu belirlendi. Tekbaş'ı arama çalışmaları başladı. 3 saat sonra ruhsatsız silahıyla birlikte gözaltına alınan Yusuf G. nin üzerinden bir miktar uyuşturucu da çıktı.

"BENDE KANAL DEĞİŞTİ"


İki evliliğinden 3 çocuğu bulunan şüpheli, ilk ifadesinde, "Birlikte uyuşturucu madde aldık. Yatağın üzerinde silahım vardı. Ümit bir anda alıp oynamaya başladı. Ben de engel olmaya çalıştım. Silah ateş aldı, vuruldu. Sonrasında bende kanal değişti, ne yaptığımı bilmiyorum. Silahı, ayrıldığım eşimin ilişki yaşadığı adamı ayaklarından vurmak için memleketim Tokat'tan almıştım." dedi. Yusuf G., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Sabah

Haberin Devamı