Gündem İntihar şovdan sonra pompalı dehşeti

İntihar şovdan sonra pompalı dehşeti

Paylaş
İntihar şovdan sonra pompalı dehşeti

Antalya'da iki ay önce intihar teşebbüsünde bulunan adam, bu kez de eski kayınbiraderlerini pompalı tüfek ve bıçakla ağır yaraladı

Antalya ’da ayrıldığı eşi ve ailesinin kendisine çocuğunu göstermediğini iddia edip 2 ay önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki 16 ton kapasiteli LPG depolama tankına çıkan ve intihar şov yapan İbrahim Ölmez, bu kavga ettiği 2 eski kayınbiraderini pompalı tüfek ve bıçakla ağır yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kepez İlçesi’ne bağlı Habipler Mahallesi’nde meydana geldi. 4 yıl önce ayrıldığı eşi ve ailesinin kendisine çocuklarını göstermediğini iddia eden İbrahim Ölmez, eski kayınpederinin evine giderek eski eşiyle konuşmak istedi. Kendisiyle konuşan eski kayınbiraderleri 37 yaşındaki İbrahim Aytar ve 41 yaşındaki Adem Aytar ile kavga eden İbrahim Ölmez, otomobilinden pompalı tüfeği çıkartırken, Aytar kardeşler de otomobillerine binerek kaçmak istedi. Aytar kardeşlerin otomobilini takip eden Ölmez, 2507 Sokak’ta eski kayınbiraderlerinin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. Araçtan pompalı tüfekle inen İbrahim Ölmez, yakın mesafeden önce İbrahim Aytar’a, ardından Adem Aytar’a ateş etti.

Haberin Devamı

Öfkesi dinmeyen Ölmez, elindeki pompalı tüfeği yere bırakarak, vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden Adem Aytar’ı, bu kez bıçakla birçok yerinden yaraladı. Silah sesini ve çığlıkları duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, İbrahim Ölmez’i etkisiz hale getirdikten sonra yaralılar için iki ambulans çağırdı. Gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapartı. Ağır yaralanan kardeşlerden İbrahim Aytar Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne, Adem Aytar da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Yaşanan arbede sırasında bacağından yaralanan İbrahim Ölmez’in tedavisi de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde yapıldı. Ölmez, tedavisinin ardından gecenin ilerleyen saatlerinde yoğun güvenlik önlemi altında hastaneden çıkarılarak polis merkezine götürüldü. Doktorlar, ameliyata alınan ve organları parçalanan Aytar kardeşlerin yaşamasının mucize olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU?

Yaklaşık 2 ay önce saat 10.30 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde bulunan LPG depolama tankı üzerine çıkan İbrahim Ölmez, eski eşi ve ailesinin kendisine çocuğunu göstermediğini, çocuğunun yanına getirilmemesi halinde elindeki benzinle LPG tankını ateşe vereceği tehdidinde bulunmuştu. LPG tankına çıkarken ikinci tankın tahliye borusunu açması nedeniyle LPG gazı havaya sızarken, elinde çakmak bulunan Ölmez, üzerinde bulunduğu tanka benzin döktü. 4 saatlik intihar şovun sonunda yorgun düşen İbrahim Ölmez, itfaiye merdiveniyle yanına gelen iki itfaiye eri tarafından indirilmişti.

Haberin Devamı

DHA