Yaşam iOS 9.3.1 güncellemesi geldi!

iOS 9.3.1 güncellemesi geldi!

Paylaş
iOS 9.3.1 güncellemesi geldi!

Apple iOS 9.

iOS 9.3.1 güncellemesiyle ne değişti?

Aslında güncelleme tek bir özellik ile ön plana çıkıyor. Aslında buna bir hata düzeltme demek daha doğru olacaktır. Safari ve diğer bazı uygulamalarda dokunmalara tepkisiz kalma sorunu bu güncelleme ile düzeltildi.

Haberin Devamı

Safari ve diğer bazı uygulamaları her zaman olduğu gibi kullanmak istediğinizde cihaz bazı linklere ve butonlara dokunmalara tepki vermiyordu. İşte iOS 9.3.1 güncellemesi bu soruna çözüm oldu.

Apple güncellemeyle ilgili başka bir bilgi paylaşmadı. Yaklaşık 30 MB boyutundaki güncellemeyi yaparak, iOS işletim sistemli cihazlarınızı daha stabil hale getirebilirsiniz.

Güncellemeyi yapmak için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme sekmesini ziyaret ederek güncellemeleri denetleyebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi temel hatırlatmaları da yapalım.

Güncellemeyi yapmadan önce cihazınızın bataryasının en az %50 oranında dolu olması veya güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. İşinizi sağlama almak adına her koşulda güç kaynağına bağlamanızı öneriyoruz.

Haberin Devamı

Fotoğraflar ve rehber gibi önemli verilerinizi yedeklemeden güncellemeyi lütfen yapmayın. iOS 9.3.1 güncellemesine ilişkin ekran alıntısını aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni iPad Pro ve eskisi arasındaki önemli farklar!