Türkiye (Son Dakika) İş adamı Ali Rıza Gültekin cinayetinde flaş gelişme: Kimlikleri belli oldu

İş adamı Ali Rıza Gültekin cinayetinde flaş gelişme: Kimlikleri belli oldu

Paylaş
İş adamı Ali Rıza Gültekin cinayetinde flaş gelişme: Kimlikleri belli oldu

İş adamı Ali Rıza Gültekin'in Beşiktaş'ta başından tek kurşunla vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 saldırganın kimliği belirlendi. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. Öte yandan Ali Rıza Gültekin'in resmi polis korumasının da olduğu öğrenildi

Cinayet sırasında Ali Rıza Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Haberin Devamı

İLK HABERİ KORUMASI VERDİ

Hürriyet.com.tr'nin edindiği bilgiye göre Gültekin'in resmi polis koruması da bulunuyordu. Olay sonrası polis ekiplerine ise ilk haberi, Gültekin'in koruması verdi.

HİSSESİNİN TAMAMINI DEVRETTİ

Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti. İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti.

Crispino Giyim'in Twitter hesabında Gültekin vefatı bu mesajla paylaşıldı.