Magazin Işıl Reçber, Rüştü Reçber'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Işıl Reçber, Rüştü Reçber'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Paylaş
Işıl Reçber, Rüştü Reçber'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in (46) corona virüs testinin pozitif çıktığını Işıl Reçber duyurmuştu. Eşinin sağlık durumuyla ilgili Işıl Reçber'den yeni bir paylaşım geldi.

Corona virüse yakalanarak tedavi altına alınan Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Hastanede tedavi süreci devam eden Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili olarak eşi Işıl Reçber, "72 saatimiz zordu, inşallah daha iyi olacağız. Gönülden bizimle olan herkese sonsuz teşekkürler, sevgiler." ifadelerini kullandı.

Rüştü Reçber'in corona virüs testi sonucunu eşi Işıl Reçber Instagram hesabından paylaşmıştı.

"İyi geceler;

Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüştü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz. Her şey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız. Kritik süreçler ve çok zor. Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin .

Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri. Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif, sadece eşimin pozitif çıkmıştır.

Haberin Devamı

Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok. Aslında en zor olanı da bu, yanında olamamak. Ama Allah büyük, önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek. Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm. Tüm sevenlere, dostlara, sizlere yürekten sevgiler.

Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli.... "