Dünya 'İslam'ı ülke sanıyormuş!

'İslam'ı ülke sanıyormuş!

Paylaş
'İslam'ı ülke sanıyormuş!

Avustralyalı milletvekili adayı Stephanie Banister, televizyonda kendisiyle yapılan röportajda çam üstüne çam devirdi. Banister İslam'ın bir ülke olduğunu, Yahudilerin ise Hz. İsa'nın takipçisi olduğunu söyledi!

Avustralya'da 7 Eylül'de yapılacak seçimlerde Queensland eyaletinin Rankin şehrinden milletvekilliğine aday olan Stephanie Banister'ın bir televizyon kanalına verdiği röportaj skandal yarattı. Banister röportajında İslam'ın bir ülke olduğunu, Yahudilerin Hz. İsa'nın öğretilerinin takipçisi olduğunu söyledi.

Seçim bölgesindeki diğer adayların isimlerini bilmediğini de itiraf eden göçmen karşıtı Tek Millet partisinin adayı Banister, Channel 7'a verdiği röportajda yaptığı gaflarla "Avustralya'nın Sarah Palin'i" unvanını elde etti.

27 yaşındaki Banister, "Ben bir ülke olarak İslam'a karşı değilim ama onların yasaları burada Avustralya'da kabul görmemeli" dedi.

KUR'AN YERİNE 'HELAL' DİYOR...


Muhabir İslam'la ilgili görüşlerini detaylandırmasını isteyince Banister, "Avustralyalıların yüzde 2'sinden daha azı helale uyuyor" dedi. Genç siyasetçinin "helal" derken Kur'an-ı Kerim'den bahsettiği sonradan anlaşıldı.

Banister, Yahudiler için de "Onlar haramın emrinde değiller. Kendilerine ait bir dinleri var, İsa Mesih'i takip ediyorlar" diye konuştu.

HELAL GIDALARA 'TERÖR' ETİKETİ


Banister, Woolworths'ta bir marketteki yiyecek paketlerinin üzerine "Dikkat! Helal gıdalar terörü finanse ediyor" yazılı etiketler yapıştırdığı suçlamasıyla önümüzdeki günlerde "malları tahrip etmek" suçlamasıyla mahkemeye çıkarılacak.

Eğer suçu sabitlenirse, Avustralya Seçim Komisyonu'nun Banister'ı seçim yarışının dışında bırakma ihtimali söz konusu.

Haberin Devamı