Gündem İstanbul, Ankara ve İzmir'e kar ne zaman yağacak?

İstanbul, Ankara ve İzmir'e kar ne zaman yağacak?

Paylaş
İstanbul, Ankara ve İzmir'e kar ne zaman yağacak?

Dün Tunceli ve Bayburt'ta okullar kar nedeniyle tatil edildi. Bugünse Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Muş'ta kar yağışı etkili oluyor. Yurt genelinde kar yağışı haberleri gelirken üç büyükşehirde yaşayan vatandaşlar "Kar ne zaman yağacak?" sorusunu soruyor.

Yurt genelinden kar yağışı haberleri yavaş yavaş geliyor. İlk tatil haberi ise Tunceli ve Bayburt'tan geldi. Pülümür'de 2 gün Bayburt il genelinde 1 günlük tatil ilan edildi. Bugün, Erzurum, Kars, Ağrı, Bitlis ve Muş'ta kar yağışı haberleri geliyor. Büyükşehirlerde yaşayan özellikle de İstanbul, Ankara ve İzmir'de ikamet eden vatandaşlar bulundukları ilde kar yağının ne zaman gerçekleşeceğini araştırıyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'DE KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul, Ankara ve İzmir'de 5 günlük hava tahminine göre kar yağışı gözlemlenmiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir önümüzdeki 4 gün boyunca yağmurlu olacak. İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıcaklık cuma gününden itibaren salı gününe kadar kademe kademe yükselecek.

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA:

"Mevsim normallerinin atında seyreden hava sıcaklıkları Pazar gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava ile birlikte biraz artarak ve mevsim normalleri civarına yükselecek."