Yaşam İstanbul bu yaz konsere doyacak

İstanbul bu yaz konsere doyacak

Paylaş
İstanbul bu yaz konsere doyacak

Vodofone İstanbul Calling kapsamında Rihanna, Sigur Ros, The National, Prodigy, Placebo, Snoop Dog, Iron Maiden gibi birçok efsane isim İstanbul'a geliyor

Pozitif Organizasyonun düzenlediği ve tüm bir yaz boyunca İstanbul’a yayılacak Vodafone Istanbul Calling ile ilgili bilgilendirme bugün basın toplantısıyla yapıldı. Açıklamaya göre 1 Mayıs-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan festival, İstanbullu müzikseverleri müziğe ve eğlenceye doyuracak.

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada İstanbul’un çok önemli bir marka olduğunu ve bu dünya markasını geliştirmek için sponsorluklarla yatırımlara devam edeceklerini vurguladı.

BJK İnönü Stadyumu Babylon, Babylon Lounge, Pera Müzesi, Salon İKSV, Milk Gallery, SAE, Parkorman, Maçka Parkı, Göztepe Parkı etkinlikler için kullanılacak. Vodafone İstanbul Calling’in bu yıl ki en önemli ismi BJK İnönü Stadı’nda vereceği konserle izleyicileri büyüleyecek Rihanna olacak. Etkinlik Ve Konser programı şu şekilde olacak:

30 Mayıs: Rihanna
7 Haziran: Tiesto
23 Haziran: The National
29 Haziran: The Prodigy, Basement Jaxx ve Jaguar Skills
30 Haziran: Thirty Seconds to Mars
2 Temmuz: Sigur Ros
7 Temmuz: Snoop Dogg, Cee-Lo Green ve Nas
21 Temmuz: Kesha
26 Temmuz: Iron Maiden, Anthrax ve Voodoo Six

Haberin Devamı

Son olarak ağustos ayı içerisinde Placebo konseri gerçekleşecek.

DHA