Eğitim - Kariyer 'İstanbul' projesiyle ABD yolcusu oldular

'İstanbul' projesiyle ABD yolcusu oldular

Paylaş
'İstanbul' projesiyle ABD yolcusu oldular

İstanbul’daki lise öğrencilerine yönelik düzenlenen "İstanbul’u Tanıt, Hayaline Uç" projesinde birinci olan iki liseli Amerika seyahati elde etti

İstanbul’daki devlete ait ve özel liselerde eğitim alan öğrencilerin katılabildiği "İstanbul’u Tanıt, Hayaline Uç" yarışmasında birinci olan öğrenciler Amerika’ya gidiyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Amerika ISEWorld Vakfı iş birliğiyle düzenlenen ve öğrencilerden İstanbul’u 3 dakikalık bir video ile en iyi şekilde tanıtması beklenen yarışmanın birincisi Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

Haberin Devamı

Proje danışmanı öğretmen Didem Sağ, öğrencileri Ömer Kardaş ve Fatih Çetin ile birlikte Amerika seyahatine katılmaya hak kazandı. İkincilik ödülünü Prof.Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi proje danışman öğretmeni Erdoğan Akar, öğrencileri Abdulsamet Kaymaz ve Muratcan Hökenek ile alırken proje danışmanı öğretmen Tarık Buldu, öğrenciler Kerem Doğan Karakoç ve Nurseda Gökalp’in temsil ettiği Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi ekibi üçüncülüğü elde etti.

ISEWorld Vakfı, 33 yıldır Türkiye’den öğrencileri yurt dışında Kültürlerarası Lise Değişim Programları aracılığıyla farklı ülkelerdeki yaşıtlarıyla buluşturuyor.