Gündem İstanbul ve Gaziantep'te 'kör kurşun' cinayetleri

İstanbul ve Gaziantep'te 'kör kurşun' cinayetleri

Paylaş
İstanbul ve Gaziantep'te 'kör kurşun' cinayetleri

Pınar Gemsiz, dün akşam İstanbul Gazi Mahallesi'ndeki evinin balkonunda vurularak can verdi. Bediha Köroğlu ise dün akşam Gaziantep'te evinin penceresinde dışarıyı izlerken başından vurularak can verdi

GAZİ MAHALLESİ'NDE BALKONDA ÖLÜM

Haberin Devamı

Gazi Mahallesi’ndeki korsan gösteri sırasında, evinin balkonunda göğsüne kurşun isabet eden bir kadın hayatını kaybetti.

Olay saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Gazi Mahallesi’nde korsan gösteri yapan bir gruba polis ekibi müdahale etti. Bu sırada, nereden geldiği belli olmayan bir kurşun, evinin balkonunda durmakta olan Pınar Gemsiz adlı kadının göğsüne isabet etti. Gaziosmanpaşa’daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 1 çocuk annesi Gemsiz ameliyata alındı; ancak kurtarılamadı. Öte yandan Gemsiz'in polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddia edildi.

GAZİANTEP'TE PENCEREDE ÖLÜM

Gaziantep'te, Beşiktaş'ın şampiyon olmasına sevinen taraftarların havaya ateş ederek yaptığı kutlama sırasında, 45 yaşındaki Bediha Köroğlu başına isabet kurşunla öldü.

Haberin Devamı

5 ÇOCUK ANNESİYDİ

Olay, dün gece Akdere Mahallesi'nde meydana geldi. 3 katlı evin en üst katında oturan Bediha Köroğlu, mutfak penceresinden dışarıyı seyrederken, iddiaya göre yakın bir caddede şampiyonluk kutlayan Beşiktaşlı bir taraftarın ateşlediği tabancadan çıkan kurşun başına isabet etti. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabanca kurşunuyla kanlar içerisinde yere yığılan kadın, işten gelen 50 yaşındaki eşi Ahmet Köroğlu tarafından otomobille Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ancak, 5 çocuk annesi Bediha Köroğlu acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.