Gündem İstanbul’da sokak ortasında uçan tekmeli meydan kavgası kamerada

İstanbul’da sokak ortasında uçan tekmeli meydan kavgası kamerada

Paylaş
İstanbul’da sokak ortasında uçan tekmeli meydan kavgası kamerada

İstanbul Küçükçekmece’de sokak ortasında 2 grup henüz bilinmeyen bir nedenle tekme tokat birbirine girdi. Uçan tekmelerin savrulduğu kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 10.40 sıralarında Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sokak üzerindeki bir lokantanın sahibi ile yolun karşısındaki kişiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın yerini bir anda kavgaya bırakması üzerine tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Haberin Devamı

Sokaktaki bazı esnafve lokanta çalışanlarının da olaya karışması sonucu adeta bir meydan kavgası patlak verdi. Olay esnasında grup ikiye bölünerek kavga etmeyi sürdürürken, gençlerden biri ise uçan tekme attı. Kadınların da karıştığı kavgada aldığı darbeyle yere düşen başka bir gencin ayakkabısı çıktı.

Tansiyonun bir türlü düşmediği kavgada, tarafları çevredeki vatandaşlar güçlükle ayırdı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

BİRİ UÇAN TEKME ATTI DİĞERİ KADINLARA VURDU

Görüntülerde, yolun karşısında tartışma başlıyor. Kısa bir süre sonra aynı adamlar tekme tokat birbirine saldırıyor. Kavganın büyümesi üzerine çevredeki esnaf da olaya dahil oluyor. Tokat ve yumrukların atıldığı görülen olayda bir genç kadınların da bulunduğu gruba uçan tekme savuruyor. Aldığı darbeyle yere düşen bir gencin ayakkabısı çıkıyor. Bazı vatandaşlar ise kavga edenleri ayırmaya çalışıyor. Kavgaya karışan kadınlar erkekleri belinden tutarak ayırmaya çalışıyor.

Haberin Devamı