Bilim - Teknoloji İşte CDMA destekli iPhone 4
Paylaş
İşte CDMA destekli iPhone 4

iPhone 4 Verizon için yenilendi. CDMA destekli Apple iPhone 4 Şubat ayında tüketicilere sunulacak. Peki telefonun teknik özelliklerinde bir değişiklik var mı? Tüm ayrıntıları yazımızda bulacaksınız

AT&T iPhone ayrıcalığını kaybediyor. Artık Verizon mağazalarında daiPhone 4 satılacak. CDMA destekli olan Verizon iPhone 4, donanımsal olarak neredeyse hiçbir farklılığa sahip değil. Ancak anten konusunda ciddi bir düzenleme yapılmış.

Haberin Devamı

Yenilenen anten tasarımı üst köşelerdeki ek, iki cihazı yan yana getirdiğinizde dikkatlerden kaçmıyor. Apple cephesinden gelen açıklamalarda cihazın anteninin CDMA şebekeleri ile uyumlu olacak şekilde yeniden elden geçirilmiş olduğu belirtiliyor. Bu durumun cihazdaki anten sorununu gidermiş olması da muhtemel.

2008 yılından bu yana CDMA destekli bir iPhone 4 satmak için Apple ile görüşmelerini sürdüren Verizon GSM – CDMA farklılıkları nedeniyle biraz rötarlı da olsa amacına ulaştı. Bir aksilik olmadığı takdirde Şubat ayının onundan itibaren Verizon mağazalarında satışa sunulmaya başlanacak olan iPhone 4, her zaman olduğu gibi 199$ (16GB) ve 299$'lık (32GB)iki ayrı fiyat etiketine sahip olacak.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.