Gündem İşte mucize bebek

İşte mucize bebek

Paylaş
İşte mucize bebek

Kendisini 8 aydır karnında taşıyan annesi sokak ortasında öldürüldü; sezaryenle alınan bebek yaşama tutunmaya çalışıyor

Ümraniye’de 8 aylık hamile Yeliz Karahasanoğlu (28) sokak ortasında, Mehmet Selim Geçimli tarafından vurularak öldürüldü. Yeliz Karahasanoğlu’nun karnındaki bebek, doktorların çabası sonucu sezaryenle alınarak kurtarıldı. Olay yerinden kaçan saldırgan polise teslim oldu.

Korkunç olay, Kazım Karabekir Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi numara 43’te bulunan Çağdaş İletişim Şirketi’nin önünde saat 12.20 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının anlatımına göre cinayet şöyle gerçekleşti:

Evli ve 3 çocuk babası Mehmet Selim Geçimli, cadde üzerinde karşılaştığı Karahasanoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Geçimli, Karahasanoğlu’nu “Yardım edin, yapma” diye bağırmasına rağmen yumruklamaya başladı.

Bebek yoğun bakıma alındı

Kadın yere yuvarlanırken, Geçimli, tabancasını çekti ve Karahasanoğlu’nu bir el ateş ederek yaraladı. Daha sonra Karahasanoğlu’nun yanına giden Geçimli, hamile kadının kafasına ateş etti ve koşarak kaçtı. Saldırganın plakası alınamayan bir otomobile binerek kayıplara karıştığı öne sürüldü.

Olay yerine çağırılan ambulansla Ümraniye hastaneye kaldırılan Karahasanoğlu kurtarılamazken, karnındaki 8 aylık bebek sezeryanla alındı. Bebeğin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdürüldüğü belirtildi.Cinayeti saniye saniye kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini alan polis, olaya tanık olan kişileri ve şüpheli Geçimli’nin nikahlı eşini de emniyete götürdü.

Olayda hayatını kaybeden Karahasanoğlu ile şüpheli Geçimli arasında gönül ilişkisi olduğu, Karahasanoğlu’nun Geçimli ile yaşadığı kavga yüzünden mahalleden taşındığı öne sürüldü

HALUK ATALAY İstanbul DHA

Haberin Devamı