Spor İşte muhtemel rakiplerimiz!

İşte muhtemel rakiplerimiz!

Paylaş
İşte muhtemel rakiplerimiz!

Play-Off'a kalırsak, şu anki tabloya göre seribaşı konumunda değiliz. Brezilya bileti için ise muhtemel rakiplerimiz Hırvatistan, Portekiz, Yunanistan ve İsveç gözüküyor

2014 Dünya Kupası’na Avrupa’dan katılacak son 4 takımı, önümüzdeki kasım ayında oynanacak Play-Off maçları belirleyecek. A Milli Takımımız’ın da en büyük amacı, Hollanda’yı yenerek, Play-Off’a kalabilmek. 9 gruptaki ikincilerden biri, en kötü ikinci olarak bunun dışında kalacak. Burada da büyük ihtimalle B Grubu’ndan çıkacak Bulgaristan ya da Danimarka’nın olması bekleniyor. Şu anki tabloya göre baktığımızda, Hırvatistan ve İsveç dışında ikinci sıradaki yerini garantileyen bir takım bulunmuyor.

KURA ÇEKİMİ 21 EKİM'DE


FIFA dünya sıralamasındaki yere göre 4’erli seribaşı olan ve olmayan iki torbaya ayrılacak 8 takımdan Türkiye, burada mücadele etmesi halinde seribaşı olamayacak. Çünkü Ay-Yıldızlılar, 17 Ekim’de açıklanacak yeni sıralama öncesinde 49.’lukta yer alıyor. Muhtemel rakiplerimiz arasında ise 1. torbada bulunan Hırvatistan, Portekiz, Yunanistan ve İsveç bulunuyor. Play-Off’ta kura çekimi 21 Ekim’de yapılacak. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçlar, 15 ve 19 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Haberin Devamı