Spor İşte Terim'in kadrosu

İşte Terim'in kadrosu

Paylaş
İşte Terim'in kadrosu

Aslan'ın teknik patronu, yeni sezon kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezonda kullanacağı oyun şablonu ve kadro yapısıyla ilgili detayları kafasında şekillendirmeye başladı. Slovenya kampının son gününde FANATİK objektifine takılan bu görüntü, tecrübeli hocanın planları hakkında önemli ipuçları veriyor. Ancak hocanın hazırladığı kadrodaki yabancı sayısına bakıldığında, bunun şimdilik Napoli maçını ya da Şampiyonlar Ligi sahnesini kapsadığı da düşünülebilir.

KALDIĞI YERDEN DEVAM

Terim’in düzeni, geçen sezonun devamı olarak göze çarpıyor. Kağıt üzerinde çizilen şablon: 4-1-3-2. İleri uçta Drogba ve Burak, onların yedeği olarak Umut ve Elmander var. Sağ önde Hamit, yedeği Kazım. Sol önde Selçuk, yedeği Amrabat. Forvet arkasında Sneijder, yedekleri Emre ve Yekta olarak öne çıkıyor. Bu beşlinin arkasındaki Melo’nun yedekleri görünmemekle birlikte, Engin ve Ceyhun olabileceği tahmin ediliyor.

BEKLER BİLE ORTA SAHADA!


Savunma beklerini ileri çıkararak Melo’nun yanına yazan Terim’in tercihleri Eboue ve Riera. Eboue’nin yedeği Sabri, Riera’nın yedeği ise Hakan Balta. Savunmanın göbeğinde Chedjou ile Dany’nin isimleri yazıyor. Chedjou’nun yedeği tam olarak anlaşılamasa da, Gökhan Zan ya da Semih olduğu aşikâr. Dany’ye ise parantez açılmamış. Kale tabii ki Muslera’ya emanet, yedeği de Eray.

HER HAFTA BİRİ TRİBÜNDE

Gözündeki problem nedeniyle kampa geç katılan Semih’in fiziksel açıdan geride kalması sebebiyle ilk 11’de yer almaması, bu kadronun daha çok Napoli maçına yönelik olduğu kanısına da yol açabilir. Zira Terim’in asıl tercihinin Chedjou-Semih ikilisinden yana olması bekleniyor. Tabii bu durumda lig maçlarında kontenjan sıkıntısı gündeme gelecek. Dolayısıyla savunmadan her hafta bir isim tribüne çıkmak durumunda kalacak.

Haberin Devamı

Fanatik