Spor 'İstifa et Kuddusi'

'İstifa et Kuddusi'

Paylaş
'İstifa et Kuddusi'

Ahmet Çakar, Best FM'de yayınlanan Gökhan Dinç'le Basın Tribünü programında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün akşamki tepki çeken çıkışını değerlendirdi. Çakar MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu hakkında da çok sert sözler söyledi

‘’Hacıosmanoğlu’nun Yaptığı Konuşma Azmettiriciliktir’’

Ahmet Çakar, hakem Çağatay Şahan’ın stattan, maçın ancak 3.5 saat ardından ayrılabilmesini; ‘’İbrahim Hacıosmanoğlu tepkisinde haklıdır. Hakemler düzgün maç yönetseydi Trabzonspor’un 6 puan daha fazlası vardı. Fakat isyan etmek başka azmettirmek başka. Sen o hakemi oradan çıkartmayız dediğin zaman Trabzonlu kalkar stadın önüne gider. Hacıosmanoğlu’nun yaptığı rehin almaya azmettirmektir, işi illegal yapmaktadır. Gerekirse 5 metrekarelik alanda yatarım, eski işime geri dönerim sözlerinin ne anlama geldiğini de hepimiz biliyoruz.’’ Şeklinde yorumladı.

‘’Kural Hatası ve İki Penaltı Var’’

Çakar çok tartışılan penaltı pozisyonları için; ‘’İkisi de yüzde yüz penaltı. Fakat Trabzon’un da ilk golü faul değil ve ofsayt var.’’ dedi. ‘’Kural hatası var mı?’’ sorusunuysa ‘’Evet var. Penaltı pozisyonundan sonra oyunu durdurup aut atışıyla başlatması kural hatasıdır. Ancak her kural hatası maç tekrarı gerektirmez. Hataya konu olan pozisyon mağduriyet doğurmadı.’’ diyerek cevapladı.

‘’Kadınları Aşağılamak İçin Söylediğini Düşünmüyorum’’


İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en çok tartışılan sözlerinden biri de ‘’Gerekirse erkek gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız’’dı. Ahmet Çakar bu sözle ilgili; ‘’Bu sözü kadınları aşağılamak için söylediğini düşünmüyorum. Erkek egemen toplumlarda maalesef bu sözler yaygındır. Gerçek anlamda kullandığına inanmıyorum.’’ şeklinde konuştu.

Kuddusi hemen istifa etmeli

Kuddusi Müftüoğlu’nun şuan Letonya’da olması hatırlatılınca öfkelenen Çakar ‘’Kuddusi şuan muhtemelen Letonya’da rahim içi yaş grubu çocukların maçında gözlemcilik yapıyor. Türk futbolu ve Türk hakemliğinde yangın varken orada olmasının başka bir açıklaması yok. Hemen istifa etmeli. Sokaktaki kediye sözünü geçirecek hali yok.’’ diyerek sert bir çıkışta bulundu.

Haberin Devamı