Türkiye (Son Dakika) İstinye'de feci kaza

İstinye'de feci kaza

Paylaş
İstinye'de feci kaza

İstinye'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü istinat duvarında oturarak otobüs bekleyen bir kişiye çarptı. Her iki bacağı otomobille duvar arasında sıkışan kişinin bir bacağı koptu

Sarıyer’den Emirgan yönüne giden otomobilin sürücüsü Şükran Çapoğlu(46), İstinye Devlet Hastanesi’nin önünde bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeride geçerek kaldırıma çarptı.

Yaptığı kazanın şokuyla panikleyen Çapoğlu, fren yerine gaza basınca kaldırımı da aşarak istinat duvarının üstünde oturarak otobüs bekleyen, devlet hastanesinde santral görevlisi Tamer Iclı’ya(46) çarptı. Iclı’nın her iki bacağı otomobille duvar arasında sıkıştı.

Iclı’nın bir bacağı tamamen koptu. Diğer bacağı ise ezildi. Iclı’nın yardımına kazayı gören devlet hastanesindeki arkadaşları koştu. İstinye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Iclı’nın kopan bacağının dikilmesi için çevre hastanelerden damar, estetik ve beyin cerrahları getirildiği öğrenildi.

İstinye Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Iclı, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Şükran Çapoğlu da olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Zeki GÜNAL/ İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı