Türkiye (Son Dakika) İsviçre'de katil Türk çıktı

İsviçre'de katil Türk çıktı

Paylaş
İsviçre'de katil Türk çıktı

İsviçre'nin Aargau Kantonun Würenlingen kasabasında Cumartesi günü 4 kişiyi öldüren katil Türk kökenli çıktı

İsviçre polisi olayla ilgili basın açıklamasında işsiz olan Semun A.’nın şiddet, tehdit, kavga suçlarından sabıkalı olduğu en son geçtiğimiz Nisan ayında polisin bir ihbar üzerine yaptığı aramada evde silah bulunmadığını duyurdu.

Haberin Devamı

İki yıldır evli olan üç çocuk babası Semun A. ailesine şiddet, tehdit uyguladığı, geçimsizlikten dolayı kısa bir süre önce önce ayrıldıkları öğrenildi.

İsviçre’yi yasa boğan katliamdan sonra İsviçre vatandaşı eşi ve çocukları polis gözetiminde yaşadıkları yerden başka bir adrese taşındı.

İsviçre’nin Reichenburg kasabasında ikamet eden sabıkalı Semun A. Cumartesi günü arabasıyla Würenlingen kasabasında oturan kayınvalidesi Elisabeth (59), kayınpederi Karl (57), kayınbiraderi Jonas’ı (31) silahla öldürdükten sonra dışarı çıktı. Katil Semun A. arabasına doğru giderken komşusu Thierry’le (45) karşılaştı. Komşu Thierry’i aynı silahla öldürdükten sonra intihar eden Semun A. İsviçre’yi yasa boğdu.

İsviçre medyası yaşanan katliamı manşetine taşıdı. Gazetelerde 'Semun A. neden katil oldu?’, başlıklarıyla olaya geniş yer verildi.

Haberin Devamı

DHA