Yaşam İtalya'yı Serra Yılmaz ile gezmek ister misiniz?

İtalya'yı Serra Yılmaz ile gezmek ister misiniz?

Paylaş
İtalya'yı Serra Yılmaz ile gezmek ister misiniz?

Farklı ve özgün olanın peşinden gitmeyi ilke edinen More Travel'ın 'İsim–Şehir–Ülke' projesi, Serra Yılmaz eşliğinde Toskana gezisi ile başlıyor

“Kişiye özel tatil” mottosuyla “özel tatiller” planlayan More Travel, 24 Eylül - 1 Ekim 2011 tarihleri arasında 1 hafta boyunca Serra Yılmaz liderliğinde sunduğu İtalya seyahati ile iz bırakan bir tatil vaat ediyor.

Heyecan verici bu program, Serra Yılmaz ile İtalya’nın gizli kalmış ve keşfedilmemiş gizemli noktalarını, eşsiz lezzetlerin tadılacağı özel adresleri, muhteşem tarihi dokuların büyüsünü deneyimlemeyi vaat ediyor.

Toskana gezisinin odak noktası olan Serra Yılmaz, bu seyahati kendi deneyim ve hikâyeleriyle şekillendirerek, gezi boyunca sevdiği restoran, sokak, kulüp veya gizli adresleri paylaşarak, kendine özgü seyahat ruhunu yaşatacak.

Serra Yılmaz ile lezzeti ve sohbeti bol sofralar, müzik ve dans dolu geceler, internette bilgisine ulaşılamayacak deneyimler yaşamak, enteresan adresler, gizli geçitler keşfetmek isteyenler More Travel’dan yerlerini ayırtabilirler…

SERRA YILMAZ'IN İTALYA'SI

Haberin Devamı

“Benim çocuklukta çok büyük bir şansım oldu, ortaokuluma yakın olsun diye Cihangir’e taşındık ailece. Gayet kısa bir süre içinde ortak dili Fransızca olan uluslararası bir çocuk grubunda buldum kendimi. Tek çocuk olan ben kendime kalabalık mı kalabalık bir aile seçtim komşuların arasında, anneleri Fransız babaları İtalyan’dı, usulca sızdım o aileye ve sekizinci çocukları oluverdim. İşte söz konusu ailenin babası Toskanalı’ydı; daha da çok belirlemek istersek Mugello bölgesindeki Scarperia kasabasındandı... Benim için İtalya uzun yıllar boyunca sadece Toskana, Floransa ve Scarperia’dan, Mugello bölgesinden ibaret oldu, geri kalan İtalya’yı daha sonra keşfettim. İşte sizlerle paylaşacağım bu bölgenin eşsiz güzellikleri, tarihi, sanatı, manzaraları, yemekleri... Var mısınız?”

Haberin Devamı