Gündem İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 44 öğretim üyesi alıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 44 öğretim üyesi alıyor

Paylaş
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 44 öğretim üyesi alıyor

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi 24 dr. öğretim üyesi, 10 profesör ve 10 doçent olmak üzere 44 öğretim üyesi alıyor. Başvurular 13 Ekim’de başladı ve 27 Ekim'de sona erecek. Peki, araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi başvuruları nasıl yapılır? İşte İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademik personel alımının detayları…

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık,Sosyal ve Beşeri Bilimler fakütlelerindeki bazı bölümlere öğretim görevlisi alıyor. Başvuru yapacak adaylardan herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı Hizmet Belgesini müracaat belgesine ekleyerek ibraz etmeleri gerekiyor.

Haberin Devamı

Yabancı Diller Yüksekokulunun öğretim görevlisi (ders verecek) kadrosuna yapılacak başvurularda Fransızca dilinde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı bulunuyor.

Araştırma görevlisi ve öğretim görevlisi ilanlarının detayları için tıklayın

Bu ilana yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasına uyulacak esaslara ilişkin yönetmelik uyarınca İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olduğunu belgelendirenler başvurabilir.