Türkiye (Son Dakika) İzmir Menemen'deki kuyu cinayetinde korkunç ayrıntılar

İzmir Menemen'deki kuyu cinayetinde korkunç ayrıntılar

Paylaş
İzmir Menemen'deki kuyu cinayetinde korkunç ayrıntılar

İzmir'de 1 haftadır kayıp olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun'u başına keserle vurduktan sonra kuyuya atarak öldüren kişinin üvey babası Müştak M. olduğu anlaşılmıştı. Zanlı, 'Annesine olan sevgisini kıskandığım için öldürdüm' diyerek suçunu itiraf etti. Liseli Ahmet'in annesinin, katil zanlısından 3 aylık hamile olduğu ve Müştak M.'nin, cinayeti işlediği gün, anneyi teselli edip onunla birlikte gözyaşı döktüğü ortaya çıktı!

İzmir’in Menemen ilçesinde, 7 gün önce kaybolan 15 yaşındaki lise öğrencisi Ahmet Coşkun’un, Manisa'daki bir su kuyusunda cesedi bulunurken, olayla ilgili ayrıntılar kan dondurdu.

Bir cemaate ait yurtta dini eğitim veren cinayet zanlısı üvey baba, Ahmet’in başına keserle vurup, bir su kuyusuna attığını itiraf ederken, Ahmet’in annesi Elif M.’nin de katil zanlısından 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.


AHMET'İN ÖĞRETMENİYMİŞ!


28 yaşındaki Müştak M. dedesinin evine gitmek üzere evden ayrılan ve bir haftadır kendisinden haber alınamayan Ahmet’i öldürdüğünü itiraf ettti.



İddiaya göre, öğretmeni Müştak M.’nin, Karşıyaka’daki Atakent Anadolu Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Ahmet’i çok sevdiği, onunla yakından ilgilendiği ve bir müddet sonra da 15 yıl önce eşinden ayrılan annesi ile evlenmek istediğini söylediği öğrenildi.


Üvey baba, Ahmet'in ayağına bu taşı bağlayıp kuyuya atmış

LİSELİ AHMET'İN İSTEĞİ ÜZERİNE ANNESİ ONUNLA EVLENMİŞ


Katil zanlısı üvey babası Müştak M.’yi liseli Ahmet’in de çok sevdiği ve annesini birçok isteyen olmasına rağmen öğretmeniyle evlenmesi için zorladığı iddia edildi. Oğlunu kırmayan anne Elif M.’nin (35) de katil zanlısı eşi Müştak M. ile tanıştı ve oğlunun mutluluğu için de kendisinden 7 yaş küçük olan zanlı ile yaklaşık 6 ay önce evlendiği öğrenildi.



CİNAYETİ İŞLEYİP EŞİNİ TESELLİ ETTİ, ARAMALARA KATILDI


Öte yandan, katil zanlısı Müştak M., lise öğrencisi Ahmet’in kaybolduğu ve cinayeti işlediği gün eve gelip eşi ve akrabalarıyla yemek yediği, gözyaşı döktüğü ortaya çıktı.

Katil zanlısının olay günü eşi Elif M.’nin elini tutup sürekli ona sarılarak teselli ettiği öğrenildi. Katil zanlısı jandarma ekipleri tarafından bir hafta boyunca yapılan arama çalışmalarına da katılarak, öldürdüğü lise öğrencisini üzüntülü bir şekilde aradığı belirtildi. Olayın ardından mahalle sakinleri şok yaşarken, Ahmet’in cinayete kurban gitmesine isyan etti.


KORKUNÇ İTİRAF: ANNESİNİ ÇOK SEVDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM


Emniyet'teki sorgulamasında suçunu itiraf eden 28 yaşındaki Müştak M., "Eşim oğlunu çok seviyordu, Ahmet’e çok düşkündü. Onun bu sevgisini kıskandım. Ahmet’i ortadan kaldırırsam beni seveceğini düşünerek öldürdüm" dedi.

LİNÇ EDİLİYORDU


Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yoğun güvenlik önlemleri altında çıkartılan zanlıya çelik yelek giydirildi. Öldürülen küçük Ahmet’in yakınları ve ilçe halkı zanlıya büyük tepki gösterdi. Polisin ördüğü emniyet duvarını aşan vatandaşlar, katil zanlısı Müştak M.’yi linç etmeye çalıştı. Bir anda zanlının bindirildiği ekip otosuna da yürüyen vatandaşlar öfkesini arabaya vurarak çıkardı.

'ÇOCUK DA BABA DA BİRBİRLERİNİ SEVİYORDU'


Mahalle sakinlerinden Hatice Kurnaz, "Bir haftadır kayıptı. Dün gece 12’de öldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısı Müştak kayıp olduğundan beri buradaydı, bizlerle birlikte oturdu. Arama çalışmalarına çocuğun dayısı ile gitmiş. Ahmet çok sakin çok iyi bir çocuktu. Bizim elimizde büyüdü. Annesinden izinsiz hiçbir yere gitmezdi" dedi.



ANNE, CİNAYET ZANLISINDAN 3 AYLIK HAMİLE


Bir diğer komşu Duygu Burcugür, "Yok böyle bir şey, böyle bir canilik olamaz. Çocuk o kadar efendi, o kadar terbiyeliydi ki bu zamana kadar arkadaşlarıyla bile hiçbir kavgası yoktu. Cinayet zanlısı Müştak’ı tanımıyordum. Ama Ahmet’in kaybolmasından sonra gündüz gece hep birlikteydik. Zanlı hanımlarla birlikte biz otururken, yanımızdan hiç ayrılmadı. Elif Abla'nın telefonu hep onun elindeydi. Elif Abla'nın konuşmasına fırsat vermedi. Biz tanıyamadık. Cinayet zanlısı bizle otururken gayet rahat, hiçbir şey olmamış, böyle bir acı yaşamamış gibiydi. Bu kadar soğukkanlılık olamaz. O da Ahmet’i bizimle birlikte aradı. Katil zanlısından da hamile. Allah biliyor hayırlısı ama inşallah o çocuk da Ahmet gibi olmasın. Anneyi suçlu görmüyoruz" diye konuştu.

OLAY NASIL GELİŞTİ? KATİL BABA NASIL YAKALANDI?


Karşıyaka’daki Atakent Anadolu Lisesi 9’uncu sınıf öğrencisi Ahmet Coşkun, 12 Şubat’ta Bolu’dan gelen teyzesi Esma Koç’u görmek için dedesi Ahmet Koç’un Esatpaşa Mahallesi’ndeki evine gitti. Dedesinin evinden kendi evlerinde unuttuğu USB belleği almaya gideceğini söyleyerek ayrılan Coşkun’dan bir daha haber alınamadı.

Coşkun’dan uzun süre haber alamayan ailesi, durumdan şüphelenerek oğullarının gidebileceği yerleri aradı. Coşkun’u bulamayan aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Coşkun’un yürüdüğü güzergah üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırma sonucunda Ahmet Coşkun’un en son evinin 150 metre ilerisindeki plastik doğrama atölyesinin önünden geçerken görüntülendiği öğrenildi.

Coşkun’un cep telefonunun IMEI numarasını alan polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Manisa’nın Yunusemre İlçesi Recepli Mahallesi yakınlarındaki bir bölgeden sinyal aldı. Harekete geçen ekipler, Ahmet Coşkun’un cesedini dün bir su kuyusunda buldu. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından kuyudan çıkarılan Ahmet Coşkun’un cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

PİKNİĞE GÖTÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ


Katil zanlısı Müştak .M.’nin, doğayı çok seven derslerinde de oldukça başarılı olan Ahmet Coşkun’u, kayıplara karıştığı gün pikniğe götürme bahanesiyle aldığı, ardından olayın yaşandığı kendi köyü olan Recepli Köyü’ne götürdüğü, burada da arkasından saldırıp defalarca vurduğu belirlendi. Bir nalburdan aldığı sopayla bayıltıncaya kadar vurduğu talihsiz liseliyi henüz ölmeden yine nalburdan aldığı çuvala koyup içine de taş dolduran M.M.’nin, daha sonra çuvalı su kuyusuna attığı tespit edildi. M.M.’nin sopayla çuvalı aldığı nalbura polis tarafından ulaşıldı.

AHMET’İ ARADAN ÇIKARTMAK İSTEMİŞ


İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü soruşturma kapsamında, sorgulanan Müştak M.’nin, Elif M.’nin oğluna olan düşkünlüğü nedeniyle Ahmet Coşkun’u rakibi olarak görmeye başladığını ve onu ortadan kaldırırsa Elif M. İle daha güzel bir hayatının olacağını düşündüğü söylediği ileri sürüldü.

KONUŞMALARI SİLİP MESAJ ATMIŞ


Zanlının, olayın ardından önce kendi cep telefonu ve Ahmet Coşkun’un cep telefonundan yaptıkları konuşmalara ait kayıtları sildiği, ardından da hiçbir şey yaşanmamış gibi cinayetten sonra "Canım oğlum bu Cuma bana mesaj atmadın, seni çok özledim nasılsın" diye mesaj gönderdiği tespit edildi.

Baba hasretiyle büyüyen Ahmet Coşkun’un yakınları, talihsiz gencin çok sevdiği ve annesiyle evlenmesini istediği M.M.’ye babası gibi davrandığını kaydetti.

Haberin Devamı