Gündem İzmir'de kayıp olan Minik Rüya ve anneannesi bulundu

İzmir'de kayıp olan Minik Rüya ve anneannesi bulundu

Paylaş
İzmir'de kayıp olan Minik Rüya ve anneannesi bulundu

İzmir'in Tire ilçesinde dün sabahtan beri kayıp olan 1.5 yaşındaki Rüya Çelik ile anneannesi Fatma Yenigün (55) bulundu

İzmir'in Tire ilçesinde dün sabah erken saatlerde evden çıkan anneanne Fatma Yenigün ile torunu 1,5 yaşındaki Rüya Çelik’ten bir daha haber alınamamıştı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Fatma Yenigün’ün torunun götürdüğü belirtilerken, jandarma ve AFAD ekipleri arama kurtarma çalışması başlatmıştı.

Haberin Devamı

KOMANDOLAR ARAZİYİ DİDİK DİDİK ARADI

Öte yandan, arama ve kurtarma çalışmalarına komandolar da katıldı. Araziye dağılan deneyimli komandolar, minik Rüya ve anneannesine dair iz aradı. Geç saatlere kadar devam eden aramalarda, uzman köpeklerden de yardım alındı.

BULUNDULAR

Jandarma ekipleri, Rüya Çelik ile anneannesinin mahalleye yakın dağlık alanda buldu. Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven baba Çelik'i telefonla arayarak mutlu haberi verdi. Rüya Çelik ile anneannesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ANNEANNE DAHA ÖNCE DE EVDEN KAÇMIŞ

Torunu Rüya’yı yanına alıp ortadan kaybolan anneanneye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Damadı Hakan Çelik’in anlatımına göre, anneannenin 25 yıl önce kızını İzmir Fuarı’nda bırakıp kayıplara karıştığı, 2015 yılında otoyol kenarındaki su tahliye kanalında yaşadığı sırada hakkında yapılan haberin televizyonlarda yayınlanması üzerine çocukları tarafından bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı