Magazin Jet Sosyete'nin 10. yeni bölümünde neler olacak?

Jet Sosyete'nin 10. yeni bölümünde neler olacak?

Paylaş
Jet Sosyete'nin 10. yeni bölümünde neler olacak?

Jet Sosyete dizisi yayınlanan 10. bölüm fragmanıyla yeni bölümünde izleyicilerine oldukça keyifli anlar yaşatacağının sinyallerini verdi.  Dizinin yeni bölüme dair ipuçları veren 10. bölüm 1. fragmanında Gizem ile Cengiz'in resmi kayıtlarda evli olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca Yaşar'ın İngiltere'de tatil hayalleri için iyi derecede İngilizce bildiğini söylemesi başını derde sokuyor. Yeni bölüme kısa bir süre kala 10. bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. Peki, Jet Sosyete 10. bölüm fragmanlarında başka neler var? Ayrıntılar haberimizde...

Başrollerinde Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin olduğu Jet Sosyete dizisi yayınlanan 10. bölüm fragmanları izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı. Birbirinden komik sahnelerin arka arkaya geldiği 10. bölüm fragmanlarında en dikkat çeken olay ise, Yaşar'ın tatil için İngilizce bildiği yalanını söylemesi ve Cengiz ile Gizem'in evlilik durumu hakkında ortaya çıkan gerçek oldu.

İşte, 29 Nisan Pazar akşamı 10. bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan Jet Sosyete dizisinin 10. bölümüne dair fragmanlar ve kısa bir özet.

JET SOSYETE'NİN 10. BÖLÜM FRAGMANLARI:

Jet Sosyete'nin bu akşam ekranlara gelecek 10. bölümünde, yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi kabul edecek mi? Gündüz, Alara'yı etkilemek için attığı kitap okuma yalanı içinden çıkılmaz bir sorun yumağına dönüşüyor. İlayda ise geçmek bilmeyen sırt ağrılarına çözümü, şifacı Şennur teyzede arıyor. Şennur ayağına gelen kısmet ile gözü dönüyor ve Talip ve İlayda’nın aralarını yapmaya çalışıyor.



Öte yandan, Yaşar İngiltere’de tatil hayalleri için iyi derecede İngilizce bildiğini söylemesi başını derde sokuyor. Yaşar olmayan İngilizcesi ile İngiliz tasarımcı ile anlaşmaya çalışacak. Ozan Berk’in aslında göründüğü gibi biri olmadığını Melike’ye ispatlaya bilecek mi?



Haberin Devamı