Spor Jose Sosa: 'Benim için çok zor bir karardı ama...'

Jose Sosa: 'Benim için çok zor bir karardı ama...'

Paylaş
Jose Sosa: 'Benim için çok zor bir karardı ama...'

Trabzonspor yeni transferleri Sosa, Volkan Şen ve Hubocan için imza töreni düzenledi. Transferi yılan hikayesine dönen Arjantinli Sosa, transfer süreciyle ilgili itiraflarda bulundu.

Trabzonspor yeni transferleri Jose Sosa, Volkan Şen ve Thomas Hubocan için imza töreni düzenledi.

Sosa'nın imza törenin yaptığı açıklamalar şöyle:

"BENİM İÇİN ZOR BİR KARARDI"


'Öncelikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Benim için zor alınan bir karardı. Ama doğru ve güzel bir karar aldığımı düşünüyorum.

Başkanın da söylediği gibi önemli bir sene olacak bu bizim için. Sadece bizim değil, hepimizin kenetlenerek başaracağı bir şey bu. Herkese tekrar selam ve saygılarımı sunuyorum. Biran önce çalışmalara başlamak istiyorum.'

SOSA'DAN BEŞİKTAŞ SORUSUNA CEVAP


'Beşiktaş hakkında konuşmak zor. Bana resmi olarak teklif gelmedi. Zor, uzun süreç oldu. Bu anın tadını çıkarmak benim için önemli'

"BURAK YILMAZ TRANSFERİMDE ETKİLİ OLDU"


Takıma geri dönen Volkan Şen ise şunları söyledi;

'Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum. Bana tekrar kucak açtıkları için. Bu Trabzonspor formasıyla çok başarılı olmak istiyorum. Benim için çok zor bir süreçti. Ama sonunda çok mutlu olduğum birgün oldu bneim için. İnşallah sahada sadece futbola odaklaranak takıma katkı sağlamak istiyorum. Dün beni çok güzel karşılayan taraftara da çok teşekkür ediyorum. Hem benim hem kulübüm için çok güzel olmasını diliyorum.'

'Burak Yılmaz'a çok teşekkür ediyorum. Bu dönemde bana çok yardımcı oldu. Bana hep inandı. Transferimde de etkili oldu."

SÖZLEŞMEDEKİ İLGİNÇ DETAY


Buna göre oyuncu ilk etapta 6 aylığına kiralandı. Trabzonspor, oyuncuya ilk devre için 1 milyon 620 bin, 2. devre için 1 milyon 620 bin euro ödenecek. Milan'a ise bonservis için 1 milyon 350 bin euro ödenecek.

İşte o açıklama;

"Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa' nın geçici transferi konusunda AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; AC Milan kulübüne geçici transfer bedeli olarak 1.350.000.-EUR ödenecektir.

Şirketimiz 15.01.2018 tarihine kadar 3.400.000.-EUR bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma hakkına sahiptir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla," Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa ile Şirketimiz arasında geçici transfer sözleşmesi yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; oyuncuya 2017-2018 sezonu ilk yarı dönemi için 1.620.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Futbolcunun kesin transferi için, Şirketimizce satın alma hakkının kullanılması halinde, futbolcuya devam eden sezonlar için aşağıdaki ödemeler yapılacaktır.

2017 - 2018 sezonu ikinci yarısı için 1.620.000.-EUR garanti ücret, 2018 - 2019 sezonu için 3.320.000.-EUR garanti ücret, 2019 - 2020 sezonu için 3.240.000.-EUR garanti ücret ödenecektir"

Haberin Devamı