Gündem Kabine toplantısı ne zaman? Kabinede kısıtlama kararı çıkacak mı?

Kabine toplantısı ne zaman? Kabinede kısıtlama kararı çıkacak mı?

Paylaş
Kabine toplantısı ne zaman? Kabinede kısıtlama kararı çıkacak mı?

Son dakika kabine toplantısı haberi... Tüm Türkiye'nin gözü kulağı bugün yapılacak kabine toplantısında olacak. Kabine toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halka duyuracak. Kabine toplantısının gündeminde artan vaka sayıları ve kısıtlamalarla ilgili alınacak kararlar var. Peki, kabine toplantısı ne zaman? Saat kaçta açıklama yapılacak? İşte detaylar...

Son dakika kabine toplantısı haberi... Kabine toplantısı bugün yapılacak. Kabinenin gündeminde artan vaka sayıları ve buna bağlı olarak kısıtlamaların yeniden ve daha etkili şekilde uygulanması gibi konular var. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde vaka sayıları giderek artıyor. Günlük vaka sayısı da 30 binin üzerine çıktı. Bu da kabine toplantısında önemli kararlar alınabileceğine işaret ediliyor.

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Türkiye'nin merakla beklediği kabine toplantısı bugün saat 15:30'da başlayacak. Kabine toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek toplantıda alınan kararları duyuracak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19:30-20:00 sularında kameralar karşısına geçeceği tahmin ediliyor.

YENİ ÖNLEMLER YOLDA

Kabine değişikliği beklentisi sürerken gerçekleştirilecek toplantının ana gündem maddesini koronavirüs vaka sayılarındaki hızlı yükselişin ardından alınacak yeni önlemler oluşturacak. Bilim Kurulu’nun 25 Mart’ta yaptığı toplantının çıktılarının masaya yatırılacağı toplantıda, günlük 30 bin sınırına dayanan vaka sayılarındaki artışın nedenleri, atılması gereken adımlar değerlendirilecek; Türkiye’nin aşı tedarikinde geldiği son nokta, yerli aşı çalışmaları, tam normalleşmeye geçiş takvimi gibi başlıklar ele alınacak.

Haberin Devamı