Türkiye (Son Dakika) Kadıköy'de dehşet saatleri

Kadıköy'de dehşet saatleri

Paylaş
Kadıköy'de dehşet saatleri

Cinnet getirdiği evde babasını yaralayıp yeğenini öldüren kişiyi etkisiz hale getirmek için Özel Harekat binaya girdi. Saldırgan, polisle pazarlık sürerken intihar etti

Kadıköy'deki Eren Apartmanı'nda bu sabah yaşanan olayda, Ahmet Eren ile babası arasında henüz öğrenilemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getirdiği belirtilen Ahmet Eren, babasını sağ ayağından yaralandı. Ahmet Eren'in daha sonra yeğeni olduğu belirtilen kadını vurdu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9256","9256","201303","9256-1.jpg");


SAKLANDIĞI DAİREYİ ATEŞE VERDİ


Eren'in vurduğu kadın olay yerinde can verirken babası ise hastaneye kaldırıldı. Saldırgan daha sonra saklandığı daireyi ateşe verdi. Teslim olmayan saldırganı etkisiz hale getirmek için Özel Harekat polisleri binaya girdi. Polisin ikna çabaları sürerken silahlı saldırgan intihar etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ: ASKERDEN YENİ DÖNMÜŞ

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğündeki 50 yeni motosikletin hizmete alım töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kadıköy'de meydana gelen olayla ilgili bir soruya yanıt veren Çapkın, "Biraz önce askerden yeni dönmüş bir vatandaşımız önce babasını sonra yeğenini vurmuş. Yeğeni maalesef vefat etti babası yaralı. Yeni aldığımız bir habere göre de kendisi intihar etti. Böyle bir olay" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı