Magazin Kadın 21. bölüm 2. fragmanı izle: Bahar kayınvalidesinin izini buluyor

Kadın 21. bölüm 2. fragmanı izle: Bahar kayınvalidesinin izini buluyor

Paylaş
Kadın 21. bölüm 2. fragmanı izle: Bahar kayınvalidesinin izini buluyor

Kadın 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Bahar, Sarp ile Şirin'in eskiden sevgili olduğunu düşünüp çılgına dönüyor. Bahar, Enver'e bağırıp çağırmaya başlıyor. Öte yandan Hikmet, Sarp'ın annesin izine ulaşıyor.

Fox TV'nin seyirciyi derinden etkileyen dizisi Kadın'ın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadın yeni bölümde Bahar, Şirin'in Sarp'ın eski sevgilisi olduğunu düşünüp ortalığı ateşe veriyor. Üvey babası Enver'e bağırıp çağıran bunu kendisinden neden sakladığını sorguluyor.

BAHAR ŞİRİN'İN İLİĞİNİ İSTEMİYOR

Uzun zamandır ilik naklı bekleyen ve tek çaresi Şirin'in iliği olan Bahar bu gelişmeden sonra üvey kardeşinin iliğini istemediğini annesine söylüyor. Öte yandan dizide güzel bir gelişme yaşanıyor ve Hikmet Bahar'ın kayınvalidesinin izine ulaşıyor ve bunu hemen paylaşıyor.



BAHAR EVİ BASTI

Bahar telefonda Sarp'ın eski sevigilisi olarak Şirin'i öğreniyor. Bu haberle birlikte deliye dönen Bahar annesinin evini basıyor ve her yerde Şirin'i arıyor. Telaşa kapılan Hatice, Şirin'i evden dışarı çıkarıyor. Bahar eve girdiğinde üvey kardeşini göremiyor ve o da dışarı çıkıyor. Şimdi merak edilen konu Şirin'in Bahar'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı...



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır. Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz. Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

Kadın son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

KADIN 20. BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı