Siyaset Kamalak'tan seçmenlere ilginç soru
Paylaş
Kamalak'tan seçmenlere ilginç soru

Kamalak, "Ben şimdi AKP, CHP MHP'li ve diğer kardeşlerime soruyorum. Sizler AB'den mi, İslam Birliği'nden mi yanasınız?" dedi

Ağrı’da 100 civarında kişiye hitap eden Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, 12 Haziran seçimlerine 2 partinin girdiğini, bunlardan birincisinin SP, ikincisinin ise diğer partiler olduğunu söyledi. Kamalak, "Ben şimdi AKP, CHP MHP’li ve diğer kardeşlerime soruyorum. Sizler AB’den mi, İslam Birliği’nden mi yanasınız?" dedi.

Haberin Devamı

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, bugün öğle saatlerinde Ağrı’nın Erzurum Caddesi üzerindeki dörtyol kavşağında partisinin mitingine katıldı. Toplanan yaklaşık 100 kişiye hitap eden Kamalak, siyasi parti liderlerinin yalan ve yanlış konuşması halinde yakasına yapışılmasını istedi. Siyasi partiler arasındaki farkın sadece menfaat kavgasından kaynaklandığını öne süren Mustafa Kamalak şunları söylyedi:

"Seçimlere iki parti giriyor. Birincisi SP, ikincisi diğerleri. Batı dediğiniz netice itibariyle bir sömürge imparatorluğudur. Her gittiği yeri soyup soğana çevirmiştir. Sahip olduğu servet, mazlumların alın terine dayanmaktadır. Diğer partilerle aramızdaki bir fark da onların Avrupa aşığı olması. Soruyorum sizlere AB dediğiniz nedir? Kimler kurmuş onu? Avrupalılar kendilerini tarif ediyor. ’Burası bir Hıristiyan kulübüdür’ diyorlar. Ben şimdi AKP, CHP MHP’li ve diğer kardeşlerime soruyorum. Sizler AB’den mi, İslam Birliği’nden mi yana sınız?"

Haberin Devamı