Türkiye (Son Dakika) Kamyonun çarptığı motosikletli öldü

Kamyonun çarptığı motosikletli öldü

Paylaş
Kamyonun çarptığı motosikletli öldü

Denizli Karayolu üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle tek şeritten verilen yolda, kamyonla çarpışan motosikletin sürücüsü 25 yaşındaki Serkan Yeldi öldü, arkadaşı Özgür Kurtulan da yaralandı

İki çocuk babası Serkan Yeldi, yanına arkadaşı Özgür Kurtulan’ı (24) da alarak, Kocagür Köyü’nden İmamköy Köyü’ne gitmek için plakasız motosikletiyle hareket etti. İmamköy Köyü yol kavşağında Yeldi’nin kullandığı motosikletle, 55 yaşındaki Hüseyin Küçük’ün kullandığı 35 AEY 54 plakalı kamyon çarpıştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde, Serkan Yeldi’nin yaşamını kaybettiği belirlendi.

Yaralı Özgür Kurtulan da ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kamyon şoförü Küçük gözaltına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Kazayı duyan Yeldi’nin yakınları olay yerine gelirken, ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdiler. Yeldi’nin yakınlarından Orhan Akrancı, "Karayolları yol çalışması yapıyor ama yolda ışıklandırma yok. Bir haftadır bu ikinci ölümlü kaza. Yaralamalı kazaları sayamıyoruz artık. En azından kavşaklarda önlem alınmalı" diyerek tepki gösterdi. Kazada can veren Serkan Yeldi’nin biri kız iki çocuğu olduğu ve eşi Sevilay Yeldi’nin 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı


Cem ULUCAN/AYDIN, (DHA) - AYDIN