Dünya Kapısının önünde buzdan 'Azrail' belirdi

Kapısının önünde buzdan 'Azrail' belirdi

Paylaş
Kapısının önünde buzdan 'Azrail' belirdi

Bir adam evinin dışında her ikisi de Azrail'e çarpıcı bir şekilde benzeyen iki buz figürünün görüntülerini paylaştıktan sonra viral oldu. Kızının söyledikleri ise gizemi bir kat daha artırdı.

Kanada, Ontario'dan 65 yaşındaki Ben Tucci, Dunnville kasabasındaki Erie Gölü'ndeki evinin dışında karşılaştığı manzarayla dehşete düştü ve Facebook'ta bir dizi çarpıcı fotoğraf paylaştı. Ben'in Facebook arkadaşları, ilk bakışta yere kadar uzanan beyaz pelerinler giymiş uzun, insansı figürleri görünce ürpermekten kendilerini alamadı. Bir takipçi tarafından "kabus gibi şeyler" olarak tanımlanan tüyler ürpertici oluşumlar, bizzat ölüm figürünün kendisini akla getiriyor: Azrail.

Haberin Devamı

Ben şöyle dedi: "İlk tepkim hayranlıktı. Gözlerime inanamadım. İlk başta bunun Jack Frost, Yaşlı Adam Kış, Noel Baba, hatta belki de Azrail olduğunu düşündüm. 'Kederli' görünen figür, ürkütücü görünümlü bir kadın ya da bir tür deniz cadısı diye düşündüm" dedi.

Gölün dalgalarından gelen su yakın zamanda Ben'in yan komşusunun elektrik direğine indi. Ben, bu figürleri o olayın yarattığı görüşünde.

KIZI RÜYALARINDA GÖRMÜŞ

Bununla birlikte, hikayenin rahatsız edici bir başka yönü, Ben kızına fotoğrafları gösterdikten sonra, kızı kendisine bu figürlerin, rüyalarında kendisini ziyaret ettiğine inandığı “ruhlar” olduğunu söyledi.

Ben şöyle devam etti: “En küçük kızım bize daha önce göl kenarındaki eski kulübedeki yatak odasında uyurken kabus gördüğünü, öyle ki bazen kanepede uyuduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Ona buz oluşumlarının fotoğraflarını gösterdiğimde afalladı. Bana, başı eğik, kederli görünen figürün, rüyalarında işkence gördüğü görüntü olduğunu söyledi".

Milliyet