Spor Karabükspor - Galatasaray maç özeti

Karabükspor - Galatasaray maç özeti

Paylaş
Karabükspor - Galatasaray maç özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, 24. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı ekip bu sezonun en farklı skoru olan  7 - 0'lık bir sonuçla sahadan galip ayrıldı

MAÇ ÖZETİ

90.DK: Hakem son düdüğü çaldı maç sona erdi. Karabükspor 0 - 7 Galatasaray

77.DK: Bir anda çok adamla atağa çıkan Karabükspor'da İshak ceza alanı dışından şutunu çekti, top farklı şekilde üstten auta gitti.

67.DK: Top sürerken zemine takılan Kage, hafif bir sakatlık yaşadı ancak tedaviye ihtiyaç duymadan ayağa kalktı.

63.DK: GOL! Galatasaray, Sinan Gümüş'le farkı 7'ye çıkarıyor. Mariano'nun derinlemesine pasıyla sağ kanattan ceza alanına sokulan Sinan Gümüş'ün çaprazdan vuruşunda savunmaya da çarpan top yedinci kez Karabükspor ağlarına gitti

50.DK: Mariano'nun sağ kanattan yaptığı ortaya Karabükspor savunmasında Kravchenko ters bir kafa vuruşu yaptı, Çağlar'ı geçen top kornere çıktı.

46.DK: İkinci yarı başladı

45.DK: İlk yarı sonucu Karabükspor 0 - 6 Galatasaray

40.DK: GOL! Galatasaray Rodriguez'le farkı 6'ya çıkarıyor.



33.DK: GOL! Galatasaray Gomis'le farkı 5'e çıkardı. Gomis 4. golünü kaydetti. Orta alandan Feghouli'nin dokunuşuyla bir anda savunma arkasına sarkan Gomis, hızla içeriye kat etti ve karşı karşıya pozisyonda kalecinin sağından topu ağlara yolladı

31.DK: Galatasaray yine çok etkili geldi. Sağ taç çizgisi önündeki Gomis'in uzun pasında Rodrigues ters kanatta topu kontrol etti ve ceza alanından vuruşunu yaptı, top direğin hemen üzerinden auta gitti.

25.DK: GOL! Galatasaray Gomis'le farkı 4'e çıkardı. Belhanda'nın savunma arkasına havalandırdığı topta Feghouli pasını bekletmeden çıkardı. Kale önünde boş kalan Gomis rahat bir vuruşla topu ağlara yolladı.



18.DK: GOL! Nagatomo bir kez daha sol kanattan son çizgiye indi ve ortasını yaptı. Feghouli'yi geçen topu altı pas önünde Gomis kontrol etti ve boş durumda yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı

16.DK: GOL! Galatasaray, Karabüksporlu futbolcunun kendi kalesine gol atmasıyla farkı 2'ye çıkarıyor.

5.DK: GOL! Galatasaray Gomis'le 1 - 0 öne geçiyor. Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Rodrigues ortaladı, arka direkteki Feghouli'nin kafayla indirdiği topu kale önündeki Gomis tamamladı.

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

Galatasaray'ın ilk 11'i:

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Karabükspor'un ilk 11'i:

Çağlar, Osman, Kravchenko, Özgür, İshak, Cem, Murat, Kage, Bliznichenko, Ibanez, Leandrinho


20. KARŞILAŞMA


Galatasaray ile Kardemir Karabükspor, lig tarihinde 20. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 19 maçtan 11’ini sarı-kırmızılılar, 3’ünü kırmızı-mavililer kazandı, 5 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Galatasaray’ın 33 golüne, Kardemir Karabükspor 16 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçta Galatasaray 3-2 galip geldi.

Haberin Devamı