Cumartesi Postası Kardeşler tatilde

Kardeşler tatilde

Paylaş
Kardeşler tatilde

Kardeşler tatilde

Kardashian kızlarının hamile olmayanları (malum Kim Kardashian 6.5 aylık hamile ve şimdiden kocaman oldu) Karayipler’deki St. Barths Adası’nda günlerini gün ediyor. Kourtney Kardashian, küçük kardeşi Kendall Jenner’ın fotoğraflarını çekerken ailenin yükselen değeri Kylie Jenner da yandaki plajda bir moda dergisine poz veriyordu.

Bugün var yarın yok

Nicki Minaj ile 12 yıllık sevgilisi Safaree Samuels Kasım’da ayrılmıştı. Safaree Samuels, Nicki Minaj’dan kalan son izi de yok etti. Koluna dövdürdüğü eski aşkının yüzünün üzerine çiçekler çizdirdi. Bu da deli gibi aşık çiftlere ders olsun. Aşk bugün var yarın yok. Saçmasapan şeyler yapmayın!

Yorgunluk attı

MTV Video Music Awards gecesini sunarken sayısız kıyafet değiştirip büyük efor sarf eden Miley Cyrus sonraki birkaç günü dinlenerek geçirdi. Plajda yürüyüş yaptı, köpeğini gezmeye çıkardı. Sonra da “Bu yorgunluğa değdi. Harika bir iş yaptık” dedi.

Suda ŞOV

‘300 Spartalı’ filmiyle ünlü Gerard Butler, sevgilisi Morgan Brown ile Malibu plajlarında keyif yapıyor. Zaten kariyeri, sinemayı falan unuttu; hazır aşkı bulmuşken bırakmıyor. 45 yaşındaki Gerard Butler genç sevgilisinden aşağı kalmayan fiziği ve kaslı vücuduyla adeta denizde şov yaptı. Kah sarıldı, kah kucakladı... Çifte kumrular daha sonra yüzme yarışı yaptı.

O kürk çıkacak

Rihanna geçtiğimiz günlerde Brooklyn-New York’taki Macy’s mağazasında yeni parfümünü tanıttı. Ancak düzenlenen organizasyonu kürk karşıtı dernek PETA’nın temsilcileri bastı. Deyim yerindeyse rezalet çıkardılar: Rihanna’yı kürk giydiği için kınadılar. Korumalar Rihanna’yı başka bir yere almak zorunda kaldı.

5

Haberin Devamı