Spor Karim Benzema şantajı itiraf etti!

Karim Benzema şantajı itiraf etti!

Paylaş
Karim Benzema şantajı itiraf etti!

Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Karim Benzema, hakkındaki suçlamaları kabul etti

Fransız medyası, bu sabah mahkemeye sevk edilen Karim Benzema'nın, çocukluk arkadaşlarının isteği üzerine şantaj olayına karıştığını itiraf ettiğini yazdı.

Le Figaro Gazetesi'nin haberine göre; Benzema'nın Fransa Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği Mathieu Valbuena'nın 'seks kaseti' görüntüleri, yıldız golcünün çocukluk arkadaşı olan üç kişinin eline geçti. Bu kişiler, Valbuena'ya şantaj yaparak 150 bin Euro talep etti. 3 zanlı, çocukluk arkadaşları olan Benzema'dan kendilerine yardım etmesini istedi. Real Madrid forması giyen oyuncu da arkadaşlarına yardım etmek için Valbuena'ya "Öde bu parayı kurtul, bu dava burada sona ersin" telkininde bulundu.

FUTBOL KARİYERİ BİTEBİLİR!

Fransız adaleti uyarınca suç olan şantaja fiilen katılmış olan Benzema'nın tutuklanabileceği iddia ediliyor. Real Madrid'in yanı sıra Fransa Milli Takımı'nda da yerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalan Benzema'nın, bu olay sebebiyle futbol kariyerinin bitebileceği yorumları yapılıyor.

Real Madrid'de sakatlığı öne sürülerek Paris Saint Germain maçının kadrosuna alınmayan yıldız futbolcunun, şantaj olayı yüzünden maç kadrosuna alınmadığı öne sürüldü.

Engin Akgürbüz (DHA)

Haberin Devamı