Beden Sağlığı Karın ağrısı şikayetiyle gitti, 12 kilo ur çıktı

Karın ağrısı şikayetiyle gitti, 12 kilo ur çıktı

Paylaş
Karın ağrısı şikayetiyle gitti, 12 kilo ur çıktı

Konya'da karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede ameliyata alınan kadının karnından yaklaşık 12 kilogram ur çıkarıldı

Seydişehir ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Sare Erdoğan (50), karın ağrısı, bulantı, kusma ve halsizlik şikayetiyle ilçedeki hastaneye gitti. Burada yapılan tetkikler sonrasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderilen Erdoğan’ın karnında ur olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çetin Çelik ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatla Erdoğan’ın karnından, 40 santimetre büyüklüğünde ve yaklaşık 12 kilogram ağırlığında ur çıkarıldı. Sare Erdoğan, ameliyat sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir ay öncesine kadar herhangi bir rahatsızlığının olmadığını söyledi.

Şikayetlerinin aniden başladığını dile getiren Erdoğan, "Bir anda aşırı şekilde kusma başladı. Halsizlik ve sırtımda dayanılmaz ağrı oluştu. Seydişehir’deki hastanede yapılan tetkikler sonrasında Tıp Fakültesi Hastanesine gönderdiler. Urun çok büyük olduğu anlaşılınca hemen ameliyata aldılar. Şu an çok iyiyim" dedi. Aşırı büyük bir göbeği olduğunu ancak hiçbir rahatsızlık vermediği için doktora gitme ihtiyacı duymadığını ifade eden Erdoğan:

Haberin Devamı

"Bu kadar büyük olduğunu tahmin etmiyordum. Şimdi çok hafifledim. Doktorlar büyüklüğünü söyleyince şoke oldum. 5-6 yıldır varmış bende. O kadar süredir taşıyormuşum" diye konuştu.

AA