Spor Karşıyaka deplasmanda kayıp

Karşıyaka deplasmanda kayıp

Paylaş
Karşıyaka deplasmanda kayıp

PTT 1. Lig'de deplasmanda Adanaspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka, bu sezon dış sahada oynadığı 5 maçta sadece 1 puan alabildi.

Ligde geçen hafta Vartaş Elazığspor’u yenerek 6 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrılan Karşıyaka, 10. haftada Adanaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 yenilen yeşil-kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Dış sahadaki tek puanını Boluspor karşısında elde eden Karşıyaka, Adana Demirspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor mağlubiyetlerinin ardından dün de Adanaspor’a yenildi.

Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor’la deplasmanda galibiyeti bulunmayan 3 ekipten biri olan yeşil-kırmızılı ekip, ilk 10 haftada dış sahada Şanlıurfaspor’la en az puan toplayan takım.

Son 8 maçta sadece 1 galibiyeti bulunan Karşıyaka, haftayı 9 puanla 15. sırada tamamladı. Yeşil-kırmızılı ekip 6. sıradaki Göztepe’nin 6 puan gerisinde bulunuyor.

Gelecek hafta İzmir derbisinde Göztepe ile mücadele edecek Karşıyaka, rakibiyle 8 Kasım Pazar günü Atatürk Stadı’nda karşılaşacak.

Yeşil-kırmızılı ekipte kart cezalısı Serkan Kurtuluş bu müsabakada forma giyemeyecek.

AA

Haberin Devamı