Magazin Kasap değil modacı

Kasap değil modacı

Paylaş
Kasap değil modacı

Lady Gaga'nın çok konuşulan etten elbisesini diken Sergio Vigilato, atölyesinin kapılarını açtı

Ünlülere egzotik hayvanların postlarını diken ‘vahşi tasarımcı’ Sergio Vigilato, İngiliz The Daily Mail gazetesine etten elbiseyi nasıl yarattığını anlattı:

“Gaga’nın etten elbisesini dikmek tam üç buçuk ayımı aldı. Görevi benden başka kimse yapamazdı, çünkü 20 kilo kokuşmuş eti dikmek, mide isteyen, zorlu bir iş. Gaga’nın kim olduğunu bilmiyordum, zaten kendisiyle de provaya kadar tanışmadım. Onun tasarımcısı Nicola Formichetti bana telefon açarak, atölyemde klima olup olmadığını sordu. Doğal olarak ‘Neden?’ diye sordum. ‘Sen elbiseyi dikene kadar o kadar et kurtlanır. Klimayı sonuna kadar aç, işin bittiğinde de elbiseyi buzluğa kaldırmayı unutma’ dedi. İlk önce işime karıştığı için kızdım, ama sonra haklı olduğunu anladım.”

66 yaşındaki Sergio Vigilato, sonuçtan çok da memnun değil. Modacı “Daha yaratıcı bir elbise yaratabilirdim. Ama tasarıma karışmamamı istediler. Nicola Formichetti yerine ben tasarlasaydım, daha şık olurdu. Neyse, bu şekilde de fena değil. Artanları dondurdum, yakında eBay’de satmayı planlıyorum” dedi.

GAZETEPORT

Haberin Devamı