Spor Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili karar açıklandı

Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili karar açıklandı

Paylaş
Kasımpaşa-Beşiktaş maçıyla ilgili karar açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Mete Düren, TFF Yönetim Kurulu'nun Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrarlanmasına karar verdiğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de 15 Aralık 2013 tarihinde Kasımpaşa'nın 2-1 kazandığı Beşiktaş maçıyla ilgili kararını verdi: Maç tekrarlanacak...

Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk'un eline aldığı 'ikinci topu' ceza sahasındaki Almeida'nın ayağındaki topa atması ve hakemin oyunu hava atışıyla başlatması tartışmalara sebep olmuştu. Beşiktaş Kulübü de maçın tekrarlanması isteğiyle TFF'ye başvuruda bulunmuştu. TFF, Beşiktaş'ın 'maç tekrar oynansın' isteğini bugün karara bağladı ve maçın tekrarına karar verdi.

Bu arada da Merkez Hakem Kurulu (MHK) kendi içinde yaptığı değerlendirme sonucunda "Kural hatası yok" yönünde TFF yönetime bir rapor vermişti.

Haberin Devamı


"ADALET YERİNİ BULMUŞ OLDU"


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nun kararı, siyah beyazlı camiada memnuniyetle karşılandı. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF’nin son derece isabetli bir karar aldığını söyledi. Çebi, "TFF yapması gerekeni yapmış, çok doğru bir karar almıştır. Biz Beşiktaş Kulübü olarak, büyük bir memnuniyet içerisindeyiz. Kendilerinin böyle bir karar almasını zaten bekliyorduk. Adalet yerini bulmuş oldu. Temennimiz böyle olayların bir daha yaşanmaması" diye konuştu.