Spor Kasımpaşa Fenerbahçe'yi suçladı

Kasımpaşa Fenerbahçe'yi suçladı

Paylaş
Kasımpaşa Fenerbahçe'yi suçladı

Kasımpaşa, Orhan Şam'ı kadro dışı bıraktıklarını ve affetmeyeceklerini söyledi

Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orhan’ın kendilerinden izinsiz olarak Fenerbahçe’nin savunmasına katılmak için İsviçre’nin Nyon kentine gittiğini belirtti.

Haberin Devamı

Başkan vekili Öksüz, Orhan Şam tarafından kendilerine herhangi bir izin talebi gelmediğini kaydederek, "Bu olay bizim iznimiz dışında gelişti. Böyle bir seyahate katıldığı için Kasımpaşa Kulübü olarak, bu tür bir olaya sessiz kalamazdık.

Bizden izinsiz Fenerbahçe’nin davasına gitti ve bunun bir cezası olmalıydı. Bu yüzden kadro dışı bırakıldı" diye konuştu.

'BU İŞİN SORUMLUSU FENERBAHÇE'DİR'

Hasan Hilmi Öksüz, Fenerbahçe Kulübü’nün savunma yapması için çağırdığı Orhan Şam’ı zor durumda bıraktığını ileri sürdü. Sarı-lacivertli kulübün yanlış yaptığını iddia eden Öksüz, şunları kaydetti:

"Orhan’ı o savunmaya davet eden Fenerbahçe Kulübü’dür. Kulübün, bizden izin alması gerekirdi. Kasımpaşa’nın sözleşmeli futbolcusunu mahkemeye götürüyorsunuz ve ortada bir yargılama, savunma konusu var.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin bizden izin alması gerekirdi. Burada hoş olmayan bir durum ortaya çıktı. Buna sebep olan da Fenerbahçe Kulübü’dür."