Türkiye (Son Dakika) Katil zanlısından kan donduran ifade: Başkalarını da öldürecektim

Katil zanlısından kan donduran ifade: Başkalarını da öldürecektim

Paylaş
Katil zanlısından kan donduran ifade: Başkalarını da öldürecektim

Batman’da tüfekle taradığı otomobilde bulunan bir kişinin hayatını kaybetmesine, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden olan katil zanlısının ifadeleri kan dondurdu

Yaklaşık bir hafta önce, Batman-Kozluk karayolunda bir otomobilin önünü kesen adam, tüfekle aracı taradı.

Olayda Süleyman Gültekin hayatını kaybetti, araçta bulunan diğer adam ise ağır yaralandı. Kayıplara karışan zanlının yakalanması için soruşturma başlatıldı.

OLAYDA KULLANDIĞI SİLAHLARLA BİRLİKTE YAKALANDI


Bu olay için 60 kişilik jandarma ekibi görevlendirildi. MOBESE kameralarını inceleyen ekip, cinayet saatinde bölgeden geçen 250 aracı sorgulayarak, zanlının kullandığı aracı tespit etti. Ardından ikamet adresini belirleyen jandarma, Yeşilöz köyündeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda olayda kullandığı silahlarla birlikte yakalanan zanlı, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"YAKALANMASAYDIM BAŞKALARINI DA ÖLDÜRECEKTİM"


Jandarma ve adliyedeki ifadelerinde suçunu kabul eden adam, “Pişman değilim, dışarıda ve yol kenarlarında içki içen ve bayan arkadaşlarıyla uygunsuz gördüğüm kişilere tahammülüm yok. Yakalanmasaydım başkalarını da öldürecektim. Batman merkez Gültepe Mahallesi’ndeki parkta da bir iki keşif yaptım. Yakalanmasaydım orada birkaç kişiyi daha öldürecektim” dedi.

Haberin Devamı