Gündem Katili en yakın arkadaşı çıktı

Katili en yakın arkadaşı çıktı

Paylaş
Katili en yakın arkadaşı çıktı

Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak görev yapan İsmail Uğur'un katili en yakın arkadaşı S.Ş. çıktı

Muğla’ya 10 kilometre mesafedeki Ortaköy Köyü’ndeki pazar yerinin arkasında, dün saat 08.30’da bir erkek cesedi gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, ayakkabıları ve pantolonu olmayan, yanında bir bira şişesi duran, başı taşla ezildiği belirlenen cesedin üzerinde yaptığı incelemede, kimliğini belirtir bir belgeye çıkmadı.

Tanınmaz haldeki cesette, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Bu sırada kalabalığı gören 27 yaşındaki Gülcan Uğur, olay yerine geldi.

Olay yerine 100 metre mesafedeki bir evde yaşayan genç kadın, önce tanımlakta güçük çektiği kişinin tişörtünden Muğla Emniyet Müdürlüğü’nde sözleşmeli teknisyen yardımcısı olarak çalışan eşi İsmail Uğur, olduğunu farketti.

GECE KULÜBÜNE GİTMİŞLER

Jandarmanın ifadesine başvurduğu Gülcan Uğur, eşini en son saat 02.00’de gördüğünü belirterek, "Bir arkadaşına borcu olduğunu onu ödeyeceğini söyleyip evden çıktı. Bir daha dönmedi" demesi üzerine soruşturmayı bu yönde derinleştirdi.

Uğur’un gece, beş arkadaşıyla borcu olduğu ileri sürülen gece kulübüne gittiğini belirledi. Jandarma, Uğur’un birlikte olduğu beş arkadaşını gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinden gece kulubünden çıktıktan sonra pazar yerine gidip birlikte bira içtikleri belirlendi.

Şüphelilerden dördünün evlerine gitmesinin ardından Uğur’un, yakın arkadayı S.Ş. ile kaldığı ortaya çıktı. bunun üzerine jandarma, S.Ş., üzerinde yoğunlaştı.

"İÇİNCE SAPITIYORSUN" DEYİNCE ÖLDÜRDÜM İDDİASI

Önce suçlamaları kabul etmeyen S.Ş., jandarmanın olay yerinde toplanan delil ve parmak izlerinin kendisi ile uyuştuğunu belirtmesi üzerine suçunu itiraf etti.

Muğla Devlet Hastanesi’nin temizlik işini yapan taşeron firmadaki işinden 6 ay önce ayrıldığı ve ara sıra bazı kafe ve restoranlarda part-time garsonluk yaptığı öğrenilen S.Ş.’nin ifadesinde, "Uğur’la birlikte bira içip, sohbet ettik. Bir ara bana, "İçince sapıtıyorsun. Fazla içme" dedi.

"YÜZÜ TANINMAZ HALE GELENE KADAR VURDUM"

6-7 ay kadar önce de bu konuda tartışmıştık. Bu sözleri zoruma gitti. Kendimi kaybedip, yerden aldığım bir taş ile suratına vurdum. Bayılıp, yere düştü. Bu defa daha büyük bir taş alıp, yüzü tanınmaz hale gelene kadar vurdum. Oracıkta öldü. Olayın ardından eve gidip, uyudum" dediği öğrenildi.

Öte yandan Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Yurdu’nda büyüdüğü öğrenilen bir çocuk babası Uğur’un Muğla Devlet Hastanesi Morgu’ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan cenazesi Muğla Merkez Kurşunlu Camisi’ne, dün öğle vakti kılınan namazın ardından Ortaköy Köyü Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ahmet BAYRAK/DHA

2