Spor Kavga iddiası!

Kavga iddiası!

Paylaş
Kavga iddiası!

Golcü oyuncu Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın kampından sakat olduğu gerekçesiyle ayrıldı. Ancak Burak'ın sakat olmadığı, Teknik Direktör Fatih Terim'le kavga ettiği için kamptan ayrıldığı iddia edildi

A Milli Futbol Takımımız, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında kamp yapacağı ABD'ye gitmeden önce bir araya geldi. Önce 13 Mayıs'ta, Soma'da yaşanan ve açıklamalara göre 301 emekçinin hayatını kaybettiği maden faciasında yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşmak için Soma'ya giden Milliler, dün İstanbul'a döndü ve Etiler'de bir otele yerleşti.

Takımımızın kaldığı otelde, geçtiğimiz pazar akşamı bir kozmetik firmasının sponsorluğunda 'Yılın Futbol Oscarları' ödül töreni yapıldı. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Fatih Terim, 'Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde bu yapılır mı?' diyerek olaya tepki gösterdi ve geceye katılmadı. Terim'in tepkisine rağmen Burak Yılmaz bu organizasyona katılınca Fatih Terim milli oyuncuya kızdı. Bu olaydan kısa bir süre sonra da Burak Yılmaz da 'sakatım' diyerek milli takım kampından ayrıldı... Burak’ın kamptan ayrılmasının nedeninin Fatih Terim ile arasında yaşanan diyalog olduğu iddia edildi.

Burak Yılmaz'ın yerine Mustafa Pektemek kadroya dahil edildi. Dün de gözündeki rahatsızlığın tedavisi devam eden Semih Kaya kadrodan çıkarılıp yerine Hakan Balta dahil edilmişti.

Haberin Devamı