Magazin Kavgalı rap'çiler aynı festivalde!

Kavgalı rap'çiler aynı festivalde!

Paylaş
Kavgalı rap'çiler aynı festivalde!

Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, yeni şarkısında “Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım” sözleriyle Ben Fero’yu hedef almıştı

Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, “Mekanın Sahibi” şarkısıyla diss attığı Ben Fero ile kozlarını Azmak Müzik Festivali’nde paylaşacak.

Haberin Devamı

Norm Ender ile Ben Fero Marmaris Saklıgöl’de 30 Ağustos-1 Eylül’de yapılacak Azmak Fest’te sahne alacak. Tatsızlık çıkmaması için rap’çilerin konserleri iki ayrı güne alındı.

FESTİVALE DAMGA VURACAK

Rap müziğin usta ismi Norm Ender’in ''Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım" sözleriyle hedef aldığı meslektaşı Ben Fero’nun kavgası festivale şimdiden damga vuracak gibi görünüyor.

Öte yandan rap'çilerin savaşı, Ceza, Ezhel, Killa Hakan ve Ben Fero'nun 'Fight Kulüp' şarkısıyla daha da kızıştı.

'BEĞENMEDİM'

Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısına yanıt olarak algılanan 'Fight Kulüp' şarkısı birkaç saat içinde Twitter'da trend topic listesinde zirveye oturdu. Norm Ender'i sevenler ise şarkıyı 'Beğenmedim' yağmuruna tuttu.

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA BAŞARILI İSİM SAHNE ALACAK

Güney Ege’nin incisi Marmaris Saklıgöl’de 30 - 31 Ağustos 1 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan festival 3 günde 30 muhteşem sanatçıyı ağırlayacak.

Edis, Haluk Levent, Kalben, Can Gox, Eypio, Nova Norda, Baba Zula, Gripin ve Eypio gibi başarılı isimler sahne alacak.