Türkiye (Son Dakika) Kayıp kişinin cesedi, bacakları kesilmiş olarak ırmaktaki varilde bulundu!

Kayıp kişinin cesedi, bacakları kesilmiş olarak ırmaktaki varilde bulundu!

Paylaş
Kayıp kişinin cesedi, bacakları kesilmiş olarak ırmaktaki varilde bulundu!

Bartın’da 15 gün önce kaybolan kişinin cesedi, bacakları kesilmiş halde, ırmaktaki bir varilin içinde bulundu. Yakalanan zanlılar ilk ifadelerinde, 35 yaşındaki Şükrü Keskin'i, kendilerine sarkıntılık ettiği için öldürdüklerini öne sürdü. Zanlıların Keskin’i öldürdükten sonra, üzerinde bulunan cep telefonunu alıp satmaya çalıştıkları görüntülere de ulaşıldı

Bartın’da manavda çalışan 35 yaşındaki Şükrü Keskin 15 önce kaybolmuştu. Çocuklarından haber alamayan ailesinin yaptığı ihbarın ardından emniyet güçleri gence bir türlü ulaşamadı.

Haberin Devamı

Gencin cesedine 15 gün sonra ırmağa atılmış varilin içinde ulaşılabildi. Bartın Irmağı’nda tekne turu yapan vatandaşların Orduyeri Köprüsü altında varil içinde ceset görmelerinin ardından olay yerine gelen emniyet güçleri tekneyle varili sudan çıkarttı.

Ceset üzerinde yapılan incelemede öldürülen kişinin kayıp olan Şükrü Keskin olduğu belirlendi. Keskin’in öldürüldükten sonra bacaklarının kesilerek varile konduğu tespit edildi.

KESİK BACAKLARI BULUNAMADI

Yapılan aramada öldürülen şahsın bacakları ise bulunamadı.

'CİNSEL SARKINTILIK YAPTI' İDDİASI

Olayın ardından Keskin’in en son yanında olan Hulisi G. ve Sercan A. isimli şahısları gözaltına alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan sorguda cinayeti aydınlattı.

Keşfe götürülen zanlılar, cinayetin işlendiği evin önünde olayı ayrıntılarıyla anlattı.

Haberin Devamı

KAN DONDURAN İFADE

Yapılan sorgulamada kayıp Şükrü Keskin’in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını bu duruma sinirlenerek önce sopayla sonra bıçakla öldürdüklerini söyleyen zanlılar Keskin'i öldürdükten sonra bacaklarını keserek dışardan buldukları varile yerleştirdiklerini ve el arabasıyla ırmağa attıklarını ifade ettiler.

TELEFONUNU SATMAYA ÇALIŞTILAR

Diğer yandan zanlıların Şükrü Keskin’i öldürdükten sonra üzerinde bulunan cep telefonunu alıp satmaya çalıştıkları görüntülere de ulaşıldı.