Spor Kazım formayı öpmüş

Kazım formayı öpmüş

Paylaş
Kazım formayı öpmüş

Galatasaray'ın Beypazarı ile oynadığı kupa maçından sonra Kazım'ın açıklamaları tartışma yaratırken, milli futbolcunun daha önce Fenerbahçe formasını pek çok kez öptüğü ortaya çıktı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beypazarı Şekerspor maçında Servet'in golüne asist yapan, tarihi Ali Sami Yen Stadı'nda son golü atan milli futbolcu, "Ailemin tamamı Galatasaraylı. Geçmişte Fenerbahçe'de oynarken gol attığımda, hiç takım armasını öpmedim. Sadece Galatasaray armasını öptüm'' deyince Fenerbahçe taraftarları da çılgına döndü.

Taraftarlar internet sitelerinde Kazım'ın çeşitli zamanlarda Fenerbahçe formasını öperken fotoğraflarını yayınlarken, "Fenerbahçe formasını hiç mi öpmedin Kazım? diyerek kızgınlıklarını dile getirdiler.

KAZIM'IN FORMAYI ÖPTÜĞÜ MAÇLAR


3 Ekim 2010 Gençlerbirliği maçı: Bu sezonun 7. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği maçı. Uzun bir aradan sonra görev alan Fenerbahçeli futbolcu Kazım, son dakikalarda oyuna alınırken 8 numaralı formasını öptükten sonra giyip oyuna girdi.Teknik direktör Aykut Kocaman'ın değişiklik kararının ardından formasını üç kez öperek alnına götürüp giyen Kazım, 82. dakikada Issiar Dia'nın yerine oyuna dahil edildi.

30 Mayıs 2009 Trabzonspor maçı: Fenerbahçe, 2008-2009 sezonunun son maçında Trabzonspor deplasmanında. Karşılaşmanın 64. dakikasında Uğur Boral'ın yerine oyuna girerken formayı öpüyor.

Haberin Devamı